• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

YALÇIN'DAN VERGİ YAPILANDIRMA HATIRLATMASI

YALÇIN'DAN VERGİ YAPILANDIRMA HATIRLATMASI
567 Görüntülenme
24 Eylül 2021-14:43

YALÇIN'DAN VERGİ YAPILANDIRMA HATIRLATMASI

Başkan Yalçın, Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri başta olmak üzere belediyenin tahsil edeceği diğer vergi türlerinde borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşların, internet üzerinden ya da Talas Belediyesi’ne şahsen müracaat ederek peşin veya taksit seçeneklerinden yararlanabileceğini kaydetti.

7326 sayılı Bazı Alacakların Yapılandırılması Kanunu kapsamında getirilen düzenlemelerin vatandaşların lehine olduğunu belirten Başkan Yalçın 30 Nisan 2021 öncesindeki dönemlere ait borçların yapılandırmaya dahil olduğunu söyledi.

SON GÜNÜ BEKLEMEYİN TAVSİYESİ

Borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşların mağdur olmamaları için 30 Eylül’e kalmamaları tavsiyesinde bulunan Başkan Yalçın, “Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır. Allah, devlete zeval vermesin. Devletimiz vergisini ödemek isteyen ama imkân bulamayan vatandaşlarımıza bir kolaylık sağladı. Vatandaşlarımız bu sayede vergi borçlarını daha kolay ödeme imkânı buluyor. Vergi mükellefi kardeşlerimin bu fırsatı değerlendirmelerini ve işlemlerini son güne bırakmamalarını tavsiye ediyorum.” şeklinde konuştu.

Başka Yalçın, ödemelerin www.talas.bel.tr internet adresinden yapılabileceğini de sözlerine ekledi. -GA-(TALAS BELEDİYESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft