• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,52
  • EURO
    34,64
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2166401,32

YOZGATLI ÖĞRENCİLER MORAL VE KAYNAŞMA GÜNÜ

YOZGATLI ÖĞRENCİLER MORAL VE KAYNAŞMA GÜNÜ
1226 Görüntülenme
28 Mart 2022-12:37

 

YOZGATLI ÖĞRENCİLER MORAL VE KAYNAŞMA GÜNÜ

İYF- İstanbul Yozgatlılar Federasyonu tarafından kurulan İstanbul Yozgatlı Üniversiteliler Derneği üyesi Öğrencilerimiz ist.Federasyonu Yozgat Kültür Merkezinde bir araya geldiler.
Etkinlikte Tanışma, Kaynaşma yanı sıra Bilgi ve beceri yarışmaları, Eğlence de düzenlenerek İstanbul’da öğrenim gören Yozgatlı üniversite öğrencilerimize moral desteğinde bulundu. Tamamı İstanbul Yozgatlılar Federasyonu tarafından burs ile de desteklenen Öğrencilerimiz bu tür etkinliklerin devam etmesinin öğrenciler arasında iletişim ve işbirliğinin, dostluğun ve ortak çalışma, birlikte projelerde yer alma gibi süreçlerde faydalı olacağı konularında ortak görüş belirterek
Ortamı hazırlayan İstanbul Yozgatlılar Federasyonu yönetimine teşekkür ettiler.
Etkinliğe ayrıca Kayseri Yozgatlılar Federasyonu’nu temsilen İstanbul’da çeşitli Üniversitelerde okuyan 6 öğrencide katılım gösterdi.
Programa katılıp birlikte olma istek ve arzusunda olan gençlerimize teşekkür ediyoruz. (AY) HABER MERKEZİ

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft