• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,52
  • EURO
    34,64
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2166401,32

YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI DENİZ ÇAĞAN, MEDYA’DA GENİŞ YER BULDU

YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI DENİZ ÇAĞAN, MEDYA’DA GENİŞ YER BULDU
768 Görüntülenme
30 Temmuz 2021-17:31

YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI DENİZ ÇAĞAN, MEDYA’DA GENİŞ YER BULDU

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu’nda Deniz Çağan’ın federasyon başkanlığına seçilmesi birçok gazete, televizyon haberleri ve ulusal basında da geniş yer tuttu.  Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’ın olmasının ardından birçok yerel basın kuruluşları ve televizyonlarda başkanlığa haberler kendine yer buldu.

Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu(DUYKON) bünyesinde de uzun süredir gönüllü olarak hizmet veren Deniz Çağan, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu’nda da faaliyetlerine gönüllü bir nefer olarak uzun zamandır hız kesmeden devam ederken, başkan seçilmesi ise medya sektöründe geniş yankı uyandırdı.

Kayseri yayın hayatına devam eden Gazete Kayseri’de Sürmanşette ‘Hizmet Bayrağı Deniz Çağan’da’ başlığı ile haber yer alırken, Kayseri Anadolu Haber Gazetesi’nde ‘Federasyon Başkanlığı’na Çağan Seçildi’ şeklinde yer buldu.

Kayseri Gerçek Haber Gazetesi’nde ise ‘Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Çağan Oldu’ başlığı ile görüldü. 

Kayseri Haber 38 Gazetesi’nde de sürmanşette görülen haberde ‘Hizmet Bayrağını Deniz Çağan Devraldı’ bağlığı kullanıldı.

Kayseri  Vip Haber isimli internet sitesinde, ‘Hizmet Bayrağını Deniz Çağan Devraldı’ başlığıyla yer bulan haber Gastepress haber sitesinde ‘Kayseri Yozgatlılar Federasyonun Yeni Dönem Hizmet Bayrağını Deniz Çağan Devraldı’ olarak yer buldu.

Ulak Haber internet sitesinde ‘Kayseri Yozgatlılar Federasyonunun Yeni Başkanı Deniz Çağan Oldu’ bağlığı kullanıldı.

Kayseri Yerel Haber internet sitesinde, ‘Kayseri Yozgatlılar Federasyonu’nda Yeni Dönem’ başlığı ile yer alırken, Kayseri Ekspres haber sitesinde  ‘Kayseri Yozgatlılar Federasyonu’nda Yeni Dönem  Hizmet Bayrağını Deniz Çağan Devraldı’ şeklinde paylaşıldı.

Kayseri Nethaber internet sitesinde, ‘Kayseri Yozgatlılar Federasyonu’nda Yeni Dönem’, Kayseri Somut Haber internet sitesinde, ‘Kayseri Yozgatlılar Federasyonu’nda Hizmet Bayrağını Deniz Çağan Devraldı’, Kayseri manşet isimli internet sitesinde, “Kayseri Yozgatlılar Federasyonu’nda yeni dönem’,  Ayaklıgaste internet sitesinde  Kayseri Yozgatlılar Federasyonun Yeni Dönem Hizmet Bayrağını Deniz Çağan Devraldı’, Haber Erciyes sitesinde ‘Kayseri Yozgatlılar Federasyonu’nda Yeni Dönem’ başlıkları ile haber yer buldu.

Kanal 38 haber sitesinde ise ‘Yeni Başkan Deniz Çağan’ başlığı ile haber görüldü.

Hunat Tv internet sitesinde ise Kayseri Yozgatlılar Federasyonu’nda hizmet bayrağını Deniz Çağan devraldı’

Ayrıca Yozgat’ta da geniş yankı bulan İleri Haber sitesinde ise ‘Kayoder’de Çağan Dönemi’ başlığı ile haber yer aldı.-ED-(GİZEM ABATAY)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft