• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

YUKATEL KAYSERİSPOR DÜĞMEYE BASACAK

YUKATEL KAYSERİSPOR DÜĞMEYE BASACAK
837 Görüntülenme
07 Haziran 2022-16:18

YUKATEL KAYSERİSPOR DÜĞMEYE BASACAK

Süper Lig’de yeni dönem öncesinde çalışmalarına devam eden Yukatel Kayserispor’da Başkan Berna Gözbaşı, kadroda yaşanan eksilmeler için çiçeği burnunda teknik adam Ömer Erdoğan’la masaya oturarak oyuncuların son durumunu konuştu.

Yeni sezonda yapılacak takviyelerle ligin sağlam basan takımlarından olmayı hedefleyen Yukatel Kayserispor’da Başkan Berna Gözbaşı, iç ve dış transferde tek yetkili olarak oyuncu görüşmelerini sürdürüyor. Teknik Direktör olarak göreve getirilen Ömer Erdoğan ile masaya oturduklarında oyuncu durumunu da konuşan Başkan Gözbaşı, öncelik olarak takımın mevcutta yer alan oyuncularının yanına dahil olacak isimlerin belirlenmesini istedi. Aldığı liste üzerine çalışma yapan Başkan Gözbaşı mali problemlerin aşılması için kaynak arayışlarını da sürdürüyor.

Takım olarak 9 oyuncusuyla sezon sonunda ayılık yaşayan sarı-kırmızılıların bu sezon kadroya dahil edecekleri yabancı sayısında da bir sınırlama olacağı için atılacak adımlarda transfer edilecek futbolcuları enine boyuna değerlendirecekleri ifade edildi. BT

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft