• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,48
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2081364,39

AK PARTİ MELİKGAZİ GÖNÜLLERE DOKUNDU

AK PARTİ MELİKGAZİ GÖNÜLLERE DOKUNDU
769 Görüntülenme
22 Şubat 2021-15:25

AK PARTİ MELİKGAZİ GÖNÜLLERE DOKUNDU

“10 Günde Bin Ev “ projesi ile yola çıkan Ak Parti Melikgazi ilçe Teşkilatı, Melikgazili hemşehrilerinin gönüllerine dokunmayı başardı.

Konuyla ilgili bilgiler veren AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, teşkilatın tüm kademeleri ile omuz omuza vererek çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Nüfus itibari ile Kayseri’nin en büyük ilçesi konumundaki Melikgazi’de, vatandaşlarla sık sık biraraya geldiklerinin altını çizen Gökhan Ülke, pandemi sürecini bahane etmeksizin “10 Günde Bin Ev” projesi ile vatandaşların gönüllerine dokunmaya devam ettiklerini kaydetti. Hiçbir zaman için bahanelerin arkasına sığınmayarak çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayan Ülke, “bir siyasi parti teşkilatları ile başarıyı yakalarak, ak parti kurulduğu günden bu yana teşkilatlanmanın önemine dikkat çekti. Bu noktada Ak Parti Melikgazi ilçe teşkilatı da genç ve dinamik yapısıyla hiçbir zaman bahane üretmeden çözüm odaklı çalışmaların içerisinde yer aldı. İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde de ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kollarımızda fedakarca görev yaptı. Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarına uyarak sahada olmaya devam ediyoruz. Ak Parti Melikgazi İlçe yönetim kurulu üyelerimiz ile Kadın ve gençlik kollarımızla birlikte, 30 ayrı grup oluşturduk. Bu grupların her birinde yönetim kurulu kadın ve gençlik kollarından birer kişi yer aldı. 3’er kişilik 30 ayrı grup, 10 gün içerisinde minimum 3 ev ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretlerin neticesinde ise vatandaşların talepleri dinlenerek çözüm odaklı çalışmalar yapıldı. Bizler teşkilatlarımızı diri tutmak adına çalışmalarımızı süryürüyoruz” dedi.

Yapılan bu çalışmalar sosyal medya hesaplarında da ilgiyle takip edildi. Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke’nin Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşım yaklaşık 44 bin kişi tarafından görüntülenirken, yine yaklaşık 6 bin 500 etkileşim aldı.-ED-(AK PARTİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft