• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,27
  • EURO
    34,75
  • GRAM ALTIN
    2407,37
  • ÇEYREK ALTIN
    3960,24
  • BITCOIN
    2052668,13

AKAR, “BİR ŞEYLER YAPMAK HEPİMİZİN VEBALİ”

AKAR, “BİR ŞEYLER YAPMAK HEPİMİZİN VEBALİ”
387 Görüntülenme
28 Kasım 2023-13:24

AKAR, “BİR ŞEYLER YAPMAK HEPİMİZİN VEBALİ”

Kayseri Değerler Eğitimi Merkezi bünyesinde bulunan ERVA Projesi kapsamında düzenlenen “Milletimizin Erdemleri” programında konuşan TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, İsrail'in Gazze'de insanlık suçu işlediğini söyledi.

Kayseri Değerler Eğitimi Merkezi bünyesinde bulunan ERVA Projesi kapsamında düzenlenen “Milletimizin Erdemleri” programına TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Ak Parti Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İlçe Belediye Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Ülke olarak belli başlı konularda hassasiyetlerimiz var; malumunuz, Filistin’de on binlerce canımız katlediliyor. Devlet olma anlayışından ziyade terörizm anlayışına sahip olan İsrail’i bir kez daha kınıyorum” şeklinde konuştu.

Vali Gökmen Çiçek ise, “Büyükşehir Belediyemiz ve Valiliğimiz çatısı altında kurduğumuz 16 ERVA Spor Okulumuz mevcut. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durabilmesi için bu spor okullarını hizmete açtık” dedi.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin, "Bu akan kanın, katliamın, soykırımın durması için de herkesin 'ben ne yapabilirim ki' dememesi lazım. Bir yolunu bulup, bir şekilde elini taşın altına sokması lazım. Bir şeyler yapmak hepimizin vebali, boynumuzun borcu. dedi. İsrail'in orantısız bir güçle Filistinlileri katlettiğine dikkati çeken Akar, "Bu savaş değil çünkü savaş iki ordu arasında olur. Senin tankın, topun, nükleer silahın dahil hepsi var. Karşıda ise sapan taşı var. Dolayısıyla buradaki bir katliamdır, alçaklıktır, şerefsizliktir, bu bir erdemsizliktir. Bu soykırımdır." diye konuştu.

Program sonunda TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar’a çiçek takdim edildi. (AY) HABER MERKEZİ

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft