• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,27
  • EURO
    34,75
  • GRAM ALTIN
    2407,37
  • ÇEYREK ALTIN
    3960,24
  • BITCOIN
    2052668,13

ASKF OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

ASKF OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI
708 Görüntülenme
31 Mart 2021-19:22

ASKF OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Olağan Genel Kurulu Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Mevcut başkan Musa Soykarcı ve başkan adayı Mehmet Yücel’in listelerinin yarıştığı genel kurul divan başkanlığı seçimlerine ilişkin yaşanan tartışmalar ışığında başladı.

Divan heyetinin oluşması sonrasında genel kurula geçildi. Gündem maddelerinin ibraz edilmesinin ardından ilk olarak kürsüye gelen, başkan adayı Mehmet Yücel’in listesinde yer alan Mutlu Ünal, 22 yıldır görevde olan Musa Soykarcı’yı eleştirdi. Bir başkanın en fazla 3 dönem başkanlık yapması gerektiğinin altını çizdi.

Daha sonra söz alan Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Vedat Arıkan ise, Mutlu Ünal’ın konuşması sırasında gündeme getirdiği iddialara yanıt verdi.

Tüfad Başkanı Ahmet Yıldız ise, Askf mevcut başkanı Musa Soykarcı’nın şahsı ile ilgili iddialarına cevap verdi. Şimdiye kadar Askf’ nin yaptığı tüm çalışmalara destek verdiklerinin altını çizen Yıldız, Tüfad olarak seçimlerde taraf olmadıklarının altını çizdi.

Askf  Başkanı ve adayı Musa Soykarcı’da, başkanlığı döneminde yaptıkları projelerinin birilerinin tahmin dahi edemeyeceğini belirterek, “Sonuncu 4 yıllık dönemde 44 kulübümüze kulüp binası yaptık” dedi.

Son olarak kürsüye gelen başkan adayı Mehmet Yücel ise yapılan kongrenin hayırlı olmasını temenni ederek, “Biz buraya kavga için gelmedik. Biz amatörün sorunlarını yeni bir anlayışla nasıl düzeltirizi konuşmak için aday olduk” dedi.

Yapılan genel kurul sonucunda delegelerin 219 oyuyla başkan adayı Mehmet Yücel göreve getirildi. 375 oy kullanırken , 4 oy geçersiz sayıldı.-ED-(GİZEM ABATAY)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft