• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,94
  • EURO
    35,82
  • GRAM ALTIN
    2546,95
  • ÇEYREK ALTIN
    4179,13
  • BITCOIN
    2238879,68

KAZANIMLARIMIZ ELİMİZDEN ALINIYOR

KAZANIMLARIMIZ ELİMİZDEN ALINIYOR
230 Görüntülenme
06 Haziran 2024-14:27

KAZANIMLARIMIZ ELİMİZDEN ALINIYOR

Enerji Bir-Sen ve ulaştırma Memur-Sen adına Kayseri Tren Garı binası önünde basın açıklaması yapan Ulaştırma Memur-Sen Kayseri Şube Başkanı Abdullah Saygı, “Biz mevcut sorunların çözülmesini beklerken, Bürokratik oligarşi tarafından yeni sorunlar üretilip önümüze koyuluyor” dedi.

Enerji Bir-Sen ve ulaştırma Memur-Sen adına Kayseri Tren Garı binası önünde basın açıklaması yapan Ulaştırma Memur-Sen Kayseri Şube Başkanı Abdullah Saygı, “Biz mevcut sorunların çözülmesini beklerken, Bürokratik oligarşi tarafından yeni sorunlar üretilip önümüze koyuluyor” dedi. Basın açıklamasına sendika üyeleri katıldı.

Ulaştırma Memur-Sen Kayseri Şube Başkanı Abdullah Saygı, Son 20 yıllık süreçte; demokratikleşme, özgürleşme ve sendikal örgütlenme alanında atılan bütün olumlu adımlar; birbir geri alınıyor, kazanımlarımıza göz dikiliyor ve hukuk düzeni yıkılıyor” dedi.

Başkan Saygı, Sosyal hayata etkisi düşünülmeden, Toplu sözleşme kazanımı olduğu göz ardı edilerek; Servis hizmetinin kaldırılmasını kabul etmiyoruz. Kamu hizmetinin devamlılığını sağlama noktasında Önemli bir yere sahip olan servis hizmeti Genelge ile kaldırılamaz, tasarruf tedbirlerine konu edilemez, Bütçe ile belirlenen ve saat başı 10 lira 10 kuruş olan Fazla çalışma ücreti ile bir ekmek bile alınamaz iken; Bu rakamın güncellenmesi yerine kaldırılması ya da ödenmemesi talimatlandırılıyor” dedi. (AY) KURUM HABER

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft