• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,51
  • EURO
    34,79
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2058816,54

İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜ DURSUN’DAN DENİZ ÇAĞAN’A ZİYARET

İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜ DURSUN’DAN DENİZ ÇAĞAN’A ZİYARET
880 Görüntülenme
15 Eylül 2021-12:04

İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜ DURSUN’DAN DENİZ ÇAĞAN’A ZİYARET

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkan Yardımcısı Ersan Dağdeviren, Genel Sayman Koray Can ve yönetim kurulu üyesi Emrullah Doğan’ın da yer aldığı ziyarette konuşan İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, yeni yönetim kurulunun hayırlı olmasını temenni ederek, “Yozgat hem komşumuz, hem ilimizde çok sayıda yozgatlı hemşehrilerimiz var. Onlarla sürekli birlikte farklı işlerde çalışıyoruz. Amacımız, panrdemi sürecinden sonra kültürel etkinliklerde bulunmak. Bizler hazırız. Sizlerinde hazır olduğunu biliyoruz. Bu konuları istişare ederek hayata geçirmeyi arzu ediyoruz. Yeniden yönetim kurulunuz hayırlı olsun. Başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’da Yozgat’ın Kayseri’de en fazla nüfusu barındıran şehirlerden birisi olduğunu belirterek, “Bizlerde Yozgatlılar Federasyonu olarak Kayseri’de en fazla üyeye sahip olan federasyonların başında geliyoruz. Bu çerçevede şehirler kültürleriyle, turizmleriyle ve farklı özellikleriyle anılır. Bizlerde inşallah Kayseri’de Yozgatlıları biraraya getirecek projelerimiz var. Bu konuları da sizlerle paylaşıp sizlerin destek ve fikirleriyle Kayseri’de yaşayan Yozgatlıları biraraya getirmek istiyoruz. Bu anlamda ziyaretinizi önemsiyoruz. Yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyoruz” dedi.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft