• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,48
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2081364,39

MİMARLAR TASARLADI, USTALAR YAPTI, BAŞKAN YALÇIN İNCELEDİ

MİMARLAR TASARLADI, USTALAR YAPTI, BAŞKAN YALÇIN İNCELEDİ
687 Görüntülenme
22 Şubat 2021-16:17

MİMARLAR TASARLADI, USTALAR YAPTI, BAŞKAN YALÇIN İNCELEDİ

Belediye mimarları tarafından tasarlanıp teknik birimler şantiyesindeki ustalar tarafından imal edilen demo ürünleri inceleyen Başkan Yalçın, insanlarla birlikte diğer canlıların da yararlanabileceği şekilde tasarımlar yapılması gerektiğine vurgu yaptı.

Parklar ve peyzaj alanlarında uygulanacak kent mobilyalarında insanlar kadar diğer canlıların da dikkate alınması gerektiğine işaret eden Başkan Yalçın, kedi ve köpekler için barınaklar, su ve yem kapları, kuşlar için yuvalar gibi detayların düşünülmesi gerektiğini dile getirdi.

Kamelya, pergole, bank, çöp kovası, salıncak, kedi ve kuş yuvası gibi ürünleri tek tek inceleyerek değerlendirmeler yapan Başkan Yalçın, pandemi şartlarına uygun şekilde tasarlanmış oturma grupları ve banklar üzerinde de ayrıca durdu.-ED-(TALAS BELEDİYESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft