• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,29
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2403,49
  • ÇEYREK ALTIN
    3954,65
  • BITCOIN
    2063221,85

YALÇIN, “AMACIMIZ KAYSERİ MOBİLYASINI DUYURMAK”

YALÇIN, “AMACIMIZ KAYSERİ MOBİLYASINI DUYURMAK”
751 Görüntülenme
06 Nisan 2021-17:11

YALÇIN, “AMACIMIZ KAYSERİ MOBİLYASINI DUYURMAK”

Kumsmall Avm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, başlattıkları Mobilya moda Haftası ile ilgili basın mensuplarına açıklamalar yaptı. Yalçın, ayrıca da mobilya sektöründeki ham madde sıkıntısına da değindi.

Yalçın, Mobilya Moda Haftası ile ilgili bilgiler vererek, “Yerli üreticilerimiz ve yabancı misafirlerimizi burada ağırlayıp, yeni koleksiyonumuzu tanıtacağız. Bilindiği üzere de ham maddeye ciddi bir şekilde zam geldi. Gelen zamları bitmiş ürünlere yansıtmadan, perakende müşterilerimize zamsız fiyatla sunmak amacıyla böyle bir kampanya yaptık. Türkiye genelinde en iyi şekilde bir hafta yapmayı planlıyoruz” dedi.

Ramazan ayından sonra yapılacak etkinliklerin sadece Kayseri’ye değil, bölgeye hitap edeceğini söyleyen Yalçın, “Ramazan sonrasında büyük etkinlikler, şenlikler yapacağız.  Hedefimiz Kayseri’yi ve Kayseri mobilyasını dünyaya duyurmaktır” diye konuştu.

Ham madde konusuna da değinen Yalçın, “Dünya genelinde ticaretin dengesi bozuldu. Birçok ülke pandemi nedeniyle çalışmalarını durdurdu. Pandemi Türkiye’de mobilya için bir fırsattır. Pandemi sürecinde siparişlerimiz çok güzel geçti. Ham maddedeki sıkıntı belli bir düzeyde yükselmiş durumdadır” dedi.

Yalçın, son olarak önce iç pazarın ihtiyaçlarını giderilmesini talep ettiklerini ifade etti.-ED-(GİZEM ABATAY)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft