• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,54
  • EURO
    34,91
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2106986,88

AGÜ-BİRLEŞMİŞ MİLLETLER 'UN75 2020 VE ÖTESİ' DİYALOG PANELİ

AGÜ-BİRLEŞMİŞ MİLLETLER 'UN75 2020 VE ÖTESİ' DİYALOG PANELİ
637 Görüntülenme
29 Kasım 2020-11:21

AGÜ Uluslararası Ofis Direktörü Emeric Abrignani’nin koordine ettiği panel Covid-19 pandemisi nedeniyle online gerçekleştirildi.

Online panel serisinin ilk oturumuna Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, BM gönüllüsü, Eğitim-Öğretim Asistanı Nudhara Yusuf ve Öğretim Üyesi Dr. Burak Arıkan’ın yanısıra 4 kıtadan 9 ülkeden gelen AGÜ öğrencileri katıldı.

"AGU-UN Diyalogu” başlıklı ilk oturum Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu ve BM’yi temsilen Nudhara Yusuf’un moderatürlüğünde gerçekleştirildi.

Katılımcılar bu oturumda küresel sorunlar ile BM’nin Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri hakkında görüş alış-verişinde bulundu, küresel sorunlarla kalkınma hedefleri arasındaki farklılıkları tartıştı.

Panelin, Abdullah Gül Üniversitesi tarafından organize edilecek diğer oturumları ise Aralık ayı boyunca devam edecek. Oturumlarda BM’nin Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri olan, çevre, eğitim, eşitsizliklerin kaldırılması, fakirliği önleme, inovasyon, sürdürülebilir şehirler gibi konular ele alınacak.

Panelin oturumları daha sonra AGÜ’nün https://sustainability.agu.edu.tr/ adlı internet sayfasına yüklenerek buradan izlenebilecek.-ED-(ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft