• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,48
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2081364,39

DUYKONDA GÖREV DEĞİŞİMİ

1479 Görüntülenme
14 Ocak 2021-17:26

Bursa Anadolu Arastası Dernekler Yerleşkesinde düzenlenen devir teslim Törenine Ankara Yozgatlılar Birlik ve Dayşanışma Vakfı Başkanı Durak Turan Düz, Ankara Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Ahmet Koç, İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Ahmet Yılmaz, Bursa Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Serhat Baran, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Mustafa Özcan ve Başkan Vekili Deniz Çağan, Kayseri Yozgatlılar Derneği Başkanı Sami Şeker, Trakya Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Burhan Koç ve Almanya Yozgatlılar Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Çelik katıldı. Pandemi dolayısıyla toplantıya katılamayan Hollanda Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Zeki Baran, Avusturya Yozgatlılar Federasyonu Başkanı İbrahim Orhan Belçika Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Zeki Varol, Almanya Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Salih Çelik ve Fransa’da ki temsilcilerde tebrik mesajı gönderdi.

DÜZ, “MEMLEKET ÖZLEMİNİ KANAL 38 EKRANLARINDAN OKUDUĞU ŞİİRLE DİLE GETİRDİ

Kanal 38 ve TV 38 ekranlarından da canlı olarak yayınlanan devir teslim töreninde konuşan,

Ankara Yozgatlılar Birlik ve Dayanışma Vakfı Başkanı Durak Turan Düz, Yozgatlıların avrupaya en çok göç veren il olduğunu söyledi. Vakfın kuruluşundan bu yana gelinen süreci anlatan Düz, memlekete olan özlemini de Kanal 38 ve Tv 38 ekranlarından seslendirdiği şiirle dile getirdi.

YILMAZ, “KANAL 38 YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Düz’ün Yozgat’a olan özlemini antalan şiirinin ardından konuşan ve Başkanlık görevini Bursa’ya devredecek olan İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Ahmet Yılmaz ise,

DUYKON ailesini ellerinden geldiğince büyütmeye çalıştıklarını belirterek, daha önceki dönemde görev yapan başkanlara ve seslerini daha geniş kitlelerle buluşturan Kanal 38 ekibine teşekkür etti.

BARAN, “BİZLERİ DESTEKLEYEN KANAL 38 YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Son olarak söz alan Bursa Yozgatlılar Federasyonu Başkanı ve yeni dönemde DUYKON Dönem Başkanı Serhat Baran’da, Ciddi bir sorumluluk aldıklarının bilincinde olduklarını ifade ederken, kendilerine destek veren Kanal 38 yönetimine teşekkür etti.-ED-(HABER MERKEZİ)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft