• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,54
  • EURO
    34,91
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2106986,88

GÖNÜLLÜ KURULUŞLAR KAPANMADA BOŞ DURMADI

GÖNÜLLÜ KURULUŞLAR KAPANMADA BOŞ  DURMADI
524 Görüntülenme
08 Mayıs 2021-13:29

 Esnaf Sanatkarlar Odası ile birlikte organize edilen, Korana döneminde işlerinin sıkıntıya girmesi sebebiyle mağduriyet yaşayan Esnaf ve sanatkarlara kapanma dönemi öncesi başlayan Ramazan yardımı kapanma döneminde de devam etti.

 Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Başkanı Ahmet Taş ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Kenan Aslan'ın da katıldığı yardım ekibi dükkanlarının kapalı olması sebebiyle ev adreslerini tek tek ziyaret edip, yardımları esnaf ve sanatkarlara bizzat teslim ederek Ramazan larını tebrik ettiler.

Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Başkanı Taş pandemi dönemi sebebiyle sıkıntı yaşayan Esnaf ve Sanatkarlara bir nebze de olsa nefes almayı sağlayacak yardımlara katkısı için İHH İnsani Yardım Derneği, Diyanet Vakfı Kayseri şubesi, Verenel Derneği ve Hasene  İnsani Yardım Derneği'ne teşekkür ettiklerini bildirdi.

 Organizeye katkılar için Esnaf ve Sanatkarlar odasına da tebrik ettiklerini bildirdi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı ve Terziler Odası Başkanı Kenan Aslan'da organize için Gönüllü Kültür Kuruluşları derneğine ve yardım kuruluşlarına çok teşekkür ettiklerini, bu yardımlarla kardeşlik  hukukuna katkı sunmasının yanında esnafın nefes almasına sebep olduklarını bildirdi.-NG-( KAYSERİ GÖNÜLLÜ KÜLTÜR KURULUŞLARI DERNEĞİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft