• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,54
  • EURO
    34,91
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2106986,88

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE KURBAN ETİ YARDIMINDA BULUNDULAR

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE KURBAN ETİ YARDIMINDA BULUNDULAR
633 Görüntülenme
01 Ağustos 2020-17:29

Avrupalı Türkler Topluluğu tarafından Kayseri’de ki bazı ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti yardımında bulundu. Sabahın erken saatlerinde kesilen kurbanlar, daha önceden belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi. Ayrıca kız ve erkek öğrencilere ayrı ayrı okul forması ve bayram harçlığı dağıtıldı.

Kuruluş çalışmalarını yeni tamamlayan Avrupalı Türkler Topluluğu üyelerince kayseri’de bulunan bazı ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti yardımında bulunuldu. Toki bölgesinde kurulan kurban pazarında kesilen kurbanlar ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere poşetlendi. Avrupalı Türkler Topluluğu derneği başkanı ali Erkoç, burada yaptığı konuşmada Avrupa’da yaşayan Türklerin kurban vekaletlerini alarak Türkiyenin 5 bölgesinde kestiklerini söyledi.

Kuruluş çalışmalarını tamamlayan Avrupalı Türkler Topluluğunun resmi kuruluşu öncesi bayramı boş geçirmemek adına böyle bir çalışma yaptıklarının altını çizen Ali Erkoç, “Yardımlarımız sadece kurban olarak değil, okul kıyafetleri ve bayram harçlığı da olacak. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

70 aileye ulaştırılacak olan kurban etleri dağıtımı yapılmak üzere Dedeman İmam Hatip Ortaokulu bahçesine getirildi. Daha önceden belirlenen aileler burada kendileri için hazırlanan kurban etlerini poşetler halinde alırken, topluluk üyeleri ayrıca yine bu ailelerin kız ve erkek çocukları için ayrı ayrı okul formaları ile bayram harçlığı dağıtıldı.

Avrupalı Türkler Topluluğu Derneği Başkanı ali Erkoç, Avrupalı Türklerin selamını getirdiklerini belirterek, sabah itibari ile titizlikle kurbanlar hazırlandı. Kurban etiyle birlikte okul forması ve 50 tl lik bayram harçlığı vereceğiz” dedi. –NG-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft