• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,48
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2081364,39

KAYSERİ PROTOKOLÜNDEN TAZİYE MESAJI

KAYSERİ PROTOKOLÜNDEN TAZİYE MESAJI
721 Görüntülenme
15 Nisan 2021-16:45

KAYSERİ PROTOKOLÜNDEN TAZİYE MESAJI

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya’nın vefatına ilişkin yayımladığı mesajında, Kayseri’nin çok değerli ve saygın gazetecisi, kardeşimiz Veli Altınkaya’nın yakalandığı kovid salgınından kurtulamayarak çok erken yaşta hayatını kaybetmesinden çok derin üzüntü duydum. Kendisi Kayseri basın camiasının en seçkin gazetecilerinden birisi olup memleket meselelerinin yanında şehrimiz Kayseri ile ilgili her türlü gelişmeyi ve geleceği yakın takip eden, bu konuda samimi görüş ve duygularını kamuoyuyla ve karar vericilerden esirgemeyen, samimi bir gazeteciydi” dedi.

 

Büyükkılıç, “Fikirlerini Aldığımız Bir Kardeşimizdi”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ta Altınkaya’nın, adeta bir ömür süren 40 yılı aşkın gazetecilik hayatında Kayseri için büyük gayretler gösterdiğini belirterek, “Kayseri basınına değer katmış, yapılan hizmetlere mesleği ile ortak olmuş etkin, dinamik, sempatik; ayrıştıran değil, birleştiren bir özveri ile mesleğini ve hayatını sürdürmüş önemli bir değerimizdi. Sürekli irtibat halinde olduğumuz, fikirlerini aldığımız, bilgisine başvurduğumuz bir kardeşimizdi. Hatta bu süreçte beraber yürüttüğümüz projeler de oldu. Basın Müzesi, merhum Altınkaya'nın öncülüğünde, Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile projelendirildi."

 

Palancıoğlu, “Kayseri'ye Emek Veren Bir Kişiydi”

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ise Altınkaya'yı kaybettikleri için derin bir üzüntü içinde olduğunu aktardı. Altınkaya'nın Kayseri'ye emek veren bir kişi olduğunu vurgulayan Palancıoğlu, "Çok yakın bir zaman öncesine kadar, sağlığında bir araya geldiğimiz, muhabbet ettiğimiz, çeşitli istişarelerde bulunduğumuz bir abimizdi kendisi. Ama sonradan maalesef organ yetmezliği ile birlikte koronavirüse yenik düştü. Allah rahmet eylesin” şeklinde konuştu.

 

Yalçın, “Kayseri Sevdalısı Bir İnsandı”

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’da mesajında, Sevdikleri bir kişiyi daha koronavirüs nedeniyle kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını aktararak, “Veli Altınkaya hem gazetecilik hem de Kayseri sevdalısı bir insandı. Başta ailesi ve yakınları olmak üzere basın camiasına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Rabbim merhametiyle muamele etsin." ifadelerini kullandı.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft