• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,54
  • EURO
    34,91
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2106986,88

MUHALET PARTİLERİNDEN ORTAK AÇIKLAMA

MUHALET PARTİLERİNDEN ORTAK AÇIKLAMA
533 Görüntülenme
19 Ocak 2021-17:20

Muhalet partileri olan CHP, Saadet Partisi, Deva Partisi, Demokrat Parti ve Gelecek Partisi Kayseri İl Başkanları Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ile gazeteciler Orhan Uğuroğlu ve Afşin Hatipoğlu’na yapılan saldırıları basın açıklamasıyla kınadılar.

Gelecek Partisi il binasında düzenlenen açıklamada CHP İl Başkanı Ümit Özer, Saadet Partisi İl Başkanı Baki Coşkun, Deva Partisi İl Başkanı Begüm Başmısırlı, Demokrat Parti İl Başkanı Ali Yıldırım, Gelecek Partisi İl Başkanı Zülküf Arslan hazır bulundu. 

İl başkanları adına açıklama yapan Gelecek Partisi İl Başkanı Zülküf Arslan, Ne yazık ki, bu güç hoyratlığından bütün bir toplumla birlikte siyasetçilerimiz ve basın mensuplarımız da nasibini almıştır. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ile gazeteciler Orhan Uğuroğlu ve Afşin Hatipoğlu’na yapılan saldırılar, kişilere gözdağı vermenin ötesinde ülkemizi ve demokrasimizi hedef almaktadır. Muhalefet partileri İl Başkanları olarak bu menfur saldırıları şiddetle kınıyoruz.” dedi.-ED-(GİZEM ABATAY)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft