• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,48
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2081364,39

ÖZHASEKİ ÜLKE VE DÜNYA GÜNDEMİNİ DEĞERLENDİRDİ

ÖZHASEKİ ÜLKE VE DÜNYA GÜNDEMİNİ DEĞERLENDİRDİ
602 Görüntülenme
26 Eylül 2020-17:10

Ak parti genel başkan yardımcısı Mehmet özhaseki, ülke olarak batıya karşı sergilenen dik duruşun ardından Tanklarıyla tüfekleriyle bir şey yapamayan ülkelerin kendi aralarında ekonomik yaptırımlarla Türkiye’ye yapılacak yatırımların önünü kesmeye çalıştığını söyledi.

Ak parti genel başkan yardımcısı Mehmet özhaseki, kayseri şeker fabrikasının 66. Pancar alım kampanyasının açılış törenine katıldı.

Kayseri şeker fabrikasının çiftçinin emeğini değerlendiriyor aynı zamanda binlerce ailenin ekmek kapısı olan en önemli mekanlardan birisi olduğunu belirten Mehmet Özhaseki, ynı zamanda Kayseri ekonomisinin can damarlarından birisi olduğunu söyledi.

Millet olarak Cennet bir vatana sahip olmamıza rağmen kaderinde de bazı zorluklar olduğuna dikkati çeken özhaseki, “İslam alemine liderlik yaptık. Bunu bilenler misyonumuzdan dolayı üstümüze geliyorlar. 4 bir yandan mücadeleye devam ediyoruz geriye doğru 50 yıldır devam eden sağ-sol, alevi Sünni davası. İnşallah bu terör örgütleri toprak altına gömülecek ve fitne tohumları ekemeyecekler” dedi.

Konuşmasında Fetö konusuna da değinin özhaseki, 15 temmuz’da gerçek yüzleri ayna gibi ortaya çıktı. Bunlar çocuklarımızı zamanında milli ve tarih şuurundan kopardılar. Sapkın bir lanetli adamın burnunu çekerek ağladığı ortamları videolarda izletip birçok insanın beynini yıkadılar” diye konuştu.

Ülke olarak Batıya karşı dik bir duruş sergilememizden dolayı savaş ilan etmeye korktuklarının altını çizen Özhaseki, “Tanklarıyla tüfekleriyle bir şey yapamıyorlar ama hasetliklerinden kuduruyorlar sonra kendi aralarında ekonomik yaptırımlarla Türkiye’ye yapılacak yatırımların önünü kesmeye çalışıyorlar” şeklinde konuştu.

Sağlık alanında yapılan değişikliklere dikkat çeken özhaseki, “Ben bu şehrin çocuğuyum birlikte mücadele verdik ve ilk temel burada atıldı. Yüzlerce doktor hemşire sağlık çalışanları hastalara müthiş ilgi gösteriyorlar. Tüm dünyada yaşlı bakım evlerinde ölüme terk edilirken, ne yazık ki muhalefet etmeye devam ediyorlar. Biz çalışacağız gayret edeceğiz. Doğru neyse onu yapacağız” dedi.-NG-(MESUT KOÇ)

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft