• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,54
  • EURO
    34,91
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2106986,88

ŞEKER DOĞA’YI KORUMAK ADINA VAR GÜCÜYLE ÇALIŞIYOR

ŞEKER DOĞA’YI KORUMAK ADINA VAR GÜCÜYLE ÇALIŞIYOR
642 Görüntülenme
29 Ekim 2020-15:22

Kayseri Şeker’in doğanın korunmasına gösterdiği önem, sürdürülebilir tarım faaliyetleri, toprakların verimli kullanılması ve doğada insan eli değmeden oluşandoğal varlıklarıngeleceği adına gösterdikleri hassasiyet nedeniyle teşekkürlerini ileten Başkan Erdoğan Doğan, devam eden kampanya nedeniyle de Başkan Hüseyin Akay’a hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Başkan Akay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kayseri Şeker’in hayatta kalabilmesinin yegâne yollarından bir tanesinin: doğayı, dolayısıyla tarım alanlarını korumasından geçtiğini ifade ederek, Kayseri Şeker olarakçevreci ve doğaya saygılı bir üretim anlayışına sahip olduklarını söyledi. Akay, doğanın korunmasına katkıda bulunmak ve toprak göçünün önüne geçmek adına da, temiz pancar getiren çiftçilere prim desteğinde bulunduklarını belirterek, erozyonun önlenmesi için birçok köy ve ilçede ağaçlandırma çalışması yaptıklarını da sözlerine ekledi. -GA-(KAYSERİ ŞEKER) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft