• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,48
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2081364,39

YOZGATLILARDAN HEMŞEHRİLERİNE DESTEK

1107 Görüntülenme
19 Ağustos 2020-16:54

Fransa Belfort Yozgatlılar Dernek Başkanı  Bayram Akyürek’in öncülüğünde hemşehrileri için yaptıkları sosyal sorumluluk projelerine yeni bir halka eklediler.   Duykon Kayseri Yozgatlı Dernekler Federasyonu’nun da ev sahipliğinde belirlenen engellilere 14 tane akülü sandalye dağıtımı gerçekleştirildi.

Duykon Kayseri Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Özcan, “Türkiye’de engelli vatandaşlarımıza her yıl yaklaşık 50 adet akülü araba hediye ediliyor. Bunun bedelleri ise gurbetçi Yozgatlı vatandaşlarımız sayesinde oluyor” dedi.


Fransa Belfort Yozgatlılar Dernek Başkanı  Bayram Akyürek, “DUYKON çatısı altında Fransa Belfort Yozgatlılar Dernek Başkanı  olarak 3 yıldır düzenlemiş olduğum yardım kampanyasından bu sene 16 tane araba getirdik. Türkiye’nin çeşitli illerine de kargoyla gönderdik. Burada da Mustafa başkanın himayesinde dağıtıyoruz   “ dedi.

Avusturya Yozgatlılar Federasyon Başkanı İbrahim Orhan, “Bizde bu sene kurban kampanyası yaparak 350 tane kurban dağıttık. Bundan sonra Yozgatımızda engelli kalmayana kadar her türlü imkanı sağlamak için çalışacağız” diye konuştu.

Akülü sandalyelerine kavuşan vatandaşlar ise mutluluklarını ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür ettiler. -GA-(GİZEM ABATAY)

 

  

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft