• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,22
  • EURO
    34,99
  • GRAM ALTIN
    2502,37
  • ÇEYREK ALTIN
    4116,19
  • BITCOIN
    2236627,58

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI
688 Görüntülenme
23 Nisan 2021-15:41

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI 

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Kayseri’de de pandemi nedeniyle sade bir törenle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende Atatürk Anıtı'na çelenk bırakan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Bu bayramı çocuklar ile kutlayamamanın burukluğu içinde olduklarını söyledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile öğrenciler katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Tören sonrasında konuşan yapan Çandıroğlu, salgın nedeniyle çocuklardan uzak bu etkinlikleri yapmak zorunda kaldıklarını belirterek, “Öncelikle bunun bir burukluğu içindeyiz. İnşallah ümit ederiz ki bu salgın dönemi biter. Eğitim ve öğretime kaldığımız yerden canlı bir şekilde devam etmek istiyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklarımız ile birlikte cıvıl cıvıl kutlamayı inşallah Allah nasip eder" dedi.ED-(GİZEM ABATAY)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft