• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,35
  • EURO
    34,85
  • GRAM ALTIN
    2393,53
  • ÇEYREK ALTIN
    3937,15
  • BITCOIN
    2064528,92

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI DENİZ ÇAĞAN’DAN MAHALLE ZİYARETLERİ

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI DENİZ ÇAĞAN’DAN MAHALLE ZİYARETLERİ
411 Görüntülenme
28 Nisan 2023-11:26

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI DENİZ ÇAĞAN’DAN MAHALLE ZİYARETLERİ

Ak Parti Milletvekili Adayı Deniz Çağan 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan milletvekili genel seçimleri öncesi seçim gezilerini yoğun bir şekilde sürdürüyor. Her fırsatta vatandaşlarla biraraya gelen Deniz Çağan bu kez de talas ilçesinin kırsal mahallelerini ziyaret etti.

Ak Parti Milletvekili Adayı Deniz Çağan’ın, 14 Mayıs seçimleri öncesi vatandaşlarla biraraya gelmeye devam ediyor. İl teşkilatının belirlediği program kapsamında sabahın erken saatlerinde başlayan ve gecenin geç saatlerine kadar süren seçim çalışmaları bu gün de Talas ilçesinde sürdürdü.

Ak Parti Milletvekili Adayı Bayar Özsoy, İl Yürütme Kurulu Üyeleri Mehmet Camcı Ve Emre Cıngıllıoğlu ile Önceki Dönem Meclis Üyesi Ahmet Tural’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde ilk olarak Örencik Mahallesine geçildi.

Mahalle sakinleri tarafından sıcak ilgiyle karşılanan Deniz Çağan ve beraberindeki heyet daha sonra Yamaçlı Mahallesinde vatandaşlarla biraraya gelerek taleplen ve önerilerini dinlediler.

Talasın kırsal mahalleleri olan Süleymanlı, Sakaltutan ve Ardıç Mahallelerinide ziyaret eden Ak parti Milletvekili Adayı Deniz Çağan, ilçe merkezine geçerek, mevlana mahallesinde vatandaşın nabzını tuttu.

Gün boyu süren ziyaretlere ilişkin değerlendirmede bulunan Çağan, yapmış oldukları ziyaretlerde istikrarın sürmesi adına bir kanaatin ortaya çıktığını belirterek, “Bizler Ak Parti Milletvekili Adayları olarak tam kadro sahadayız. Seçim çalışmaları kapsamında sıkmadığımız el kalmaması adına yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Endoğan’ın liderliğinde ülkemizin ve şehrimizin gelişmesi adına yapılacak olan çalışmaları hemşehrilerimizle paylaşıyoruz. Ben inanıyor ve güveniyorum ki 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerde kazanan yine Türkiye olacak. İstikrarın devamı adına halkımızın vereceği destek çok önemli. 15 Mayıs sabahında daha müreffeh yarınlara hep birlikte ulaşmayı temenni ediyoruz. Bu kapsamda bizlere sıcak ev sahipliği yapan tüm hemşehrilerimize birkez daha teşekkür ediyorum” dedi. (AY) KURUM HABER

 

 

 

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft