• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,83
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2050109,77

ANTALYA’DA GÖREV YAPAN KAYSERİ İTFAİYESİ KENTE DÖNDÜ

ANTALYA’DA GÖREV YAPAN KAYSERİ İTFAİYESİ KENTE DÖNDÜ
322 Görüntülenme
01 Ağustos 2023-11:43

Kent genelinde doğal afetler ve trafik kazaları başta olmak üzere birçok olaya anında müdahale eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Antalya ili Kemer ilçesinde yaşanan doğal afet olaylarına duyarsız kalmayarak, çalışmalara katıldı.

Sıcak havalarda artış gösteren yangınlarda söndürme çalışmalarına destek olmak adına görev alan Büyükşehir İtfaiyesi,  Antalya’daki yangın bölgesinde canla başla görev yaptı.

Yangının kontrol altına alınmasının ardından Kayseri İtfaiyesi ekipleri kente dönerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yangın bölgesinden sık sık bilgiler alarak, konuyu bizzat takip etti.

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ YURDUN HER KÖŞESİNDE

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, sahip olduğu donanımlı ve deneyimli itfaiye teşkilatı ile sadece Kayseri’de değil yurdun her köşesinde önemli hizmetini gerçekleştiriyor. Bu kapsamda meydana gelen yangın, deprem ve sel gibi afetlerde can ve mal kaybını en aza indirmek için gayret gösteren Büyükşehir İtfaiyesi, cansiperane çalışmaları ile afet bölgelerinde yaraları sarmaya gayret etti. (AY) Kurum Haber

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft