• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,56
  • EURO
    34,82
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2073356,05

AYDEMİR, GÜVEN TAZELEDİ

AYDEMİR, GÜVEN TAZELEDİ
508 Görüntülenme
07 Şubat 2022-13:53

AYDEMİR, GÜVEN TAZELEDİ

Özel bir düğün salonunda düzenlenen Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Esnaf Odası 17. Olağan genel kuruluna, Kesob Başkanı Ahmet Övüç, Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan, oda başkanları ve üyeler katıldı.

Gündem maddelerinin ibra edilmesinin ardından kürsüyi gelen Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan, 23 merkez ve 14 ilçede odaların faaliyetlerine devam ettiğini belirterek, “Bu işler veballi işlerdir. Altan Başkan da bu işi severek yapıyor. Bizde her zaman kendilerine destekçiyiz” dedi.

Daha sonra söz alan Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Altan Aydemir ise, üyelere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da iç içe çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından oy kullanma işlemine geçildi. Genel kurula tek liste olarak katılan mevcut Başkan Altan Aydemir, üyelerin oyuyla yeniden başkınlık koltuğuna geçen isim oldu.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft