• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,27
  • EURO
    34,75
  • GRAM ALTIN
    2407,37
  • ÇEYREK ALTIN
    3960,24
  • BITCOIN
    2052668,13

BAKAN AKAR, ABD SAVUNMA BAKANI AUSTİN İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

BAKAN AKAR, ABD SAVUNMA BAKANI AUSTİN İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ
666 Görüntülenme
01 Nisan 2021-17:47

BAKAN AKAR, ABD SAVUNMA BAKANI AUSTİN İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD'li mevkidaşı Lloyd James Austin  telefonda görüştüğü bildirildi.

Bölgesel güvenlik ve ikili savunma iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunulduğu belirtilen görüşmeye ilişkin, şunlar kaydedildi:

"Görüşmede, her iki Bakan tarafından, stratejik ilişkilerin önemi, bölgesel ve küresel güvenlik konusunda ortak bir anlayış geliştirilmesi, sorunların stratejik ortaklık ve müttefiklik ruhuna dayalı olarak çözüme kavuşturulması konuları vurgulanmıştır. Bakan Akar ve Bakan Austin, iki ülke arasındaki askeri ilişkileri güçlendirirken, daha yakın iş birliği ve koordinasyona olan bağlılıklarını tekrar teyit etmişlerdir. Bakan Akar, Savunma Bakanı olarak atanan Bakan Austin'i bir kez daha tebrik etmiştir."-ED-(AA)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft