• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,22
  • EURO
    35,02
  • GRAM ALTIN
    2472,34
  • ÇEYREK ALTIN
    4067,43
  • BITCOIN
    2135613,14

BAŞKAN BAYRAK’TAN DEĞERLENDİRME

BAŞKAN BAYRAK’TAN DEĞERLENDİRME
588 Görüntülenme
29 Ocak 2021-17:13

BAŞKAN BAYRAK’TAN DEĞERLENDİRME

Sarız ilçesinin MHP’li belediye başkanı Baki Bayrak, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısı ile 2020 yılı çalışmaları ve 2021 yılı projelerini anlattı.

Toplantıda ilk olarak söz alan MHP İl Başkanı Serkan Tok, sözlerinin başında belediye başkanı Baki Bayrak’ın yanında olan MHP ve Ak Parti Sarız İlçe başkanlarına teşekkür etti. Belediyenin hizmet anlamına geldiğini kaydeden Tok, “Ne kadar çok hizmet ederseniz hakkın ve halkın yanında olursanız anlayışıyla çalışan, mücadele eden bütün belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra söz alan Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, ilk olarak 2020 yılında yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Özellikle koronavirüsle ilgili yaptıkları çalışmaların ağırlıklı olduğunu belirten Baki Bayrak, Sarız Belediyesi olarak 150 bin maske üreterek ilçe halkına ücretsiz dağıttıklarını söyledi.

Bayrak, “AK Parti Sarız İlçe Başkanı Hulusi Kara ve MHP Sarız İlçe Başkanımız Hayrullah Kökoğlu’na ve meclis üyesi arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber buradayız. Katılımları için teşekkür ederim. Kıymetli büyüklerimiz milletvekillerimize bize vermiş oldukları desteklerden dolayı da Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a da teşekkür ederim. İlçemiz 9 bin 500 nüfusa sahip küçük ölçekli bir ilçe ve Sarız Kayseri’nin en uzak ilçesi olarak bilinmektedir. Bizler de uzak olmanın verdiği sıkıntıları haliyle faaliyetlerde ve yaptığımız işlerde zorluk çekebiliyoruz ama projelerimizi devam ettiriyoruz. Biz de yaptığımız şeyleri kendimizce dillendirmek istiyoruz. Tabi yapamadıklarımız da var, pandeminin vermiş olduğu etkiler var, ekonomik olarak yetersiz olduğumuz şeyler var ama seçim beyannamemiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu doğrultuda da aşama aşama öncelik ihtiyaçtan ikinci ihtiyaca doğru hareket ederek, bir yol izliyoruz. Bu çerçevede de 2020 yılında Sarız ilçesinde neler yaptık ve 2021 yılında neler yapacağız vatandaşlarımıza hesap verebilirlik ve şeffaflık açısından takdim ediyoruz” diye konuştu.

Yol çalışmalarından kültürel içerikli projelere kadar birçok hizmeti ilçe halkıyla buluşturduklarını belirten başkan Bayrak, bu hizmetleri daha iyi halkın hizmetine sunmak için araç filolarını da genişlettiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, 2020 yılında yapılan ve 2021 yılında yapımı devam edecek olan projeler hakkında bilgiler verdi.-ED-(GİZEM ABATAY)

 

 

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft