• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,27
  • EURO
    34,75
  • GRAM ALTIN
    2407,37
  • ÇEYREK ALTIN
    3960,24
  • BITCOIN
    2052668,13

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, GLÜTENSİZ KAFE’Yİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, GLÜTENSİZ KAFE’Yİ ZİYARET ETTİ
280 Görüntülenme
20 Temmuz 2023-11:52

Tuna Caddesi'nde vatandaşa hizmet veren Glütensiz Kafe'de tezgâh başına geçen Başkan Büyükkılıç, ürünleri inceledi.

Kafede yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, çalışan personele kolaylıklar diledi.

Büyükkılıç, glüten alerjisi olan vatandaşların sosyal bir ortam içinde hem Kayseri'nin lezzetlerinden hem de rutin ürünlerden sağlıklı şekilde faydalandıklarını belirterek, “Çölyak rahatsızlığı olan ve glütensiz beslenmek isteyen vatandaşlarımız için birbirinden leziz ve çeşit çeşit ürünlerin üretildiği yeme içme mekânımızda vatandaşlarımıza hizmet vermekten ve bu önemli ihtiyacı karşılamaktan dolayı mutluyuz” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, kafeye gelen vatandaşlarla sohbet ederken, vatandaşlar da hizmetten dolayı Büyükkılıç’a teşekkür etti.

Vatandaşlardan yoğun ilgi gören ve takdir toplayan Glütensiz Kafe’nin personeli de glütensiz beslenen kişilerden seçildi. Uzman bir diyetisyen tarafından kafeye gelen glütensiz beslenen misafirlere ücretsiz glüten ve çölyak ile ilgili aydınlatıcı bilgiler verilirken, kafede glütensiz ürünlerin tamamı yer alıyor.  (AY) Kurum Haber

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft