• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,51
  • EURO
    34,79
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2058816,54

BAŞKAN ÇAĞAN, ‘30 DAKİKA’ PROGRAMINA KONUK OLDU

BAŞKAN ÇAĞAN, ‘30 DAKİKA’ PROGRAMINA KONUK OLDU
841 Görüntülenme
15 Kasım 2021-10:15

BAŞKAN ÇAĞAN, ‘30 DAKİKA’ PROGRAMINA KONUK OLDU

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan, Gastepress.com Genel Yayın Yönetmeni ve Gazeteci Yusuf Ağaşe’nin hazırlayıp, sunduğu ‘30 Dakika’ programına konuk oldu.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan, Gastepress.com Genel Yayın yönetmeni ve Gazeteci Yusuf Ağaşe’nin programına konuk olarak, bilgiler verdi.

Programda federasyonun kuruluş süreciyle ilgili bilgiler veren Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan, “2016 yılı itibariyle Kayseri’de Yozgatlılar Federasyonu kuruldu. Daha sonrasında da hemşehrilerimiz 2021 yılı seçimlerinde aday olmam gerektiğini söylediler. Bu doğrultuda bizlerde yönetim kurulumuz ile birliket hizmet için yola çıktık. Özellikle Kayseri, Ankara ve İstanbul gibi Yozgatlı nüfusunun yoğun olarak yaşadığı büyükşehirlerde federasyon başkanlığı zor ve bir o kadarda fedakarlık ister. Bizim işimiz federasyon çatısı altında insanlara hizmet etmektir. Seçimin ardından yönetim ve denetim kurullarını oluşturarak işe başladık” dedi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan, “Yönetim kurulumuz, Kayseri’nin belki de en genç yönetim kurulundan bir tanesidir. Yol arkadaşlarımız arasında her sektörden iş insanlarımız yer almaktadır. 1992 yılında Kayseri’de Yozgatlılar Derneği’ni kuran bir isim bu günde yine bizlerle birlikte yönetim kurulumuzdadır. Yönetim ve denetim kurulundaki arkadaşlarıma da beni bu göreve getirdikleri için, sizlere de davetiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu. -ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft