• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,29
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2393,53
  • ÇEYREK ALTIN
    3937,15
  • BITCOIN
    2063221,85

BİR OTELDEN ŞEHİT VE GAZİ ÇOCUKLARINA ÜCRETSİZ DÜĞÜN SALONU HİZMETİ

BİR OTELDEN ŞEHİT VE GAZİ ÇOCUKLARINA ÜCRETSİZ DÜĞÜN SALONU HİZMETİ
590 Görüntülenme
27 Ağustos 2021-11:44

BİR OTELDEN ŞEHİT VE GAZİ ÇOCUKLARINA ÜCRETSİZ DÜĞÜN SALONU HİZMETİ

Van'ın Gevaş ilçesinde 1998 yılında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan jandarma er Salih Dal'ın oğlu Volkan Dal, Selenay Karaca ile bir otelde düzenlenen düğünle evlendi.

Otelin yönetim kurulu üyesi Taha Fedai, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ücret almama fikrinin 3 yıl önce babasından çıktığını söyledi. Şehit ve gazi ailelerinin düğün ve kına gecelerini ücretsiz şekilde gerçekleştirdiklerini belirten Fedai, bu yıl için 7 organizasyon planladıklarını, bunların 4'ünün düğün, 3'ünün ise kına gecesi olduğunu ifade etti.

Bu hizmeti gururla yaptıklarını kaydeden Fedai, "Şehit ve gazilerimizin bizim üzerimizde emeği çok büyük. Onlar canları ile bu bedeli ödediler. Biz de elimizden geldiğince onlara destek olmaya, yanlarında olmaya çalışıyoruz. Tüm esnaftan da desteklerini esirgememelerini bekliyoruz." diye konuştu.

Törene, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz da katıldı. -GA-(AA) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft