• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,51
  • EURO
    34,79
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2058816,54

BÜYÜKŞEHİR’LE KAYSERİ’YE “SONBAHAR” GÜZELLİĞİ

BÜYÜKŞEHİR’LE KAYSERİ’YE “SONBAHAR” GÜZELLİĞİ
516 Görüntülenme
02 Kasım 2020-14:27

Şehrin görselliğini öne çıkaran hizmetlere bir yenisini daha ekleyen Büyükşehir Belediyesi, Kayseri’nin çehresini daha da güzelleştirerek, vatandaşlara günün her saatinde renkli seyir keyfi yaşatıyor. Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Kocasinan Bulvarı-Mustafa Kemalpaşa Bulvarı Kavşağı’na çiçek küreleri, Büyükşehir Belediyesi önü, Sivas Caddesi-Kayseri Forum yaya üst geçidi çiçek silindirler, Mustafa Kemalpaşa Bulvarı-Havaalanı çiçek şelaleleri ayrıca Talas Caddesi Erciyes Üniversitesi kavşağı-papatya formlu çiçek modülü ve Mustafa Kemalpaşa Bulvarı Gültepe Parkı önüne de çiçek küreleri yerleştirildi. Kale önünde bulunan modüler saksılar sonbahar aylarında adeta şehri renklendirdi.

Türkiye'nin sanayi, ticaret ve turizm anlamında öncü şehri olan Kayseri’nin çehresi için yapılan hizmetler, Kayseri’nin görselliğini de ön plana çıkarıyor. -GA-(BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft