• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,39
  • EURO
    34,55
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    1949664,81

ÇİFTÇİLERE AĞAÇ BUDAMA EĞİTİMİ

ÇİFTÇİLERE AĞAÇ BUDAMA EĞİTİMİ
503 Görüntülenme
18 Mart 2022-11:58

ÇİFTÇİLERE AĞAÇ BUDAMA EĞİTİMİ

Kayseri'nin Yahyalı ve Yeşilhisar ilçelerinde Orta Anadolu Kalkınma Ajansının (ORAN) desteğiyle 400 çiftçiye ağaç budaması ve yeniden tarıma kazandırılması konusunda eğitim verilecek.

 

Yahyalı Kaymakamı Metin Eyyüpkoca, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde düzenlenen protokol imza töreninde, etkinliğe ev sahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

Çiftçilere her zaman destek olduklarını, bütün sıkıntılarını gidermek için yanlarında bulunduklarını kaydeden Eyyüpkoca, katılımcılara da teşekkür etti.

 

Konuşmaların ardından ORAN ile il ve ilçe tarım müdürlükleri arasında protokol imzalandı. Protokol kapsamında, Yahyalı ve Yeşilhisar ilçelerinde 400 çiftçiye ağaç budaması ve bunların yeniden tarıma kazandırılması konusunda eğitimler verileceği bildirildi.

 

Törene, Kayseri Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, Yahyalı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Parlak, Yeşilhisar ve Yahyalı ziraat odalarının başkanları ile çiftçiler katıldı. (AY) (AA)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft