• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,51
  • EURO
    34,79
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2058816,54

DENTONE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILDI

DENTONE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILDI
398 Görüntülenme
24 Şubat 2024-16:33

DENTONE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ AÇILDI

Uzman diş tabibi kadrosuyla hizmet vermeye başlayan Dentone Ağız ve diş sağlığı merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Her bir tedaviyi deneyimli hekimler tarafından yüksek hijyen standartlarına sahip Dentone ağız ve diş sağlığı merkezi hastaların sağlığını ve konforunu ön planda tutarak hizmet vermeye başladı. Dentone Ağız ve diş sağlığı merkezi Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nun katılımı ile açıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Dentone ağız ve diş sağlığı merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Selki, alanında deneyimli hekimlerimizle, temiz ve hijyene önem veren hastalarımızın rahatlık gelip tedavilerini yaptıracakları bir merkez dedi.

Diş Hekimi Galip Türkaslan ise “Kaliteli ve dinamik bir klinik olduklarını belirterek çok nezih bir ortama sahibiz. Hastalarımıza kaliteli ve ulaşılabilir bir hizmet vermek için buradayız” dedi.  

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ise sektörün Erciyes Üniversitesine Diş Hekimliği Fakültesi açılmasıyla birlikte çok hızlı bir şekilde büyüdüğünü söyledi.

Konuşmaların ardından Dentone Ağız ve Diş sağlığı merkezinin açılışı gerçekleştirildi. (AY) HABER MERKEZİ

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft