• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,45
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2407,26
  • ÇEYREK ALTIN
    3960,69
  • BITCOIN
    1878963,30

DEVA PARTİSİ İL YÖNETİMİNDEN KGC’YE ZİYARET

DEVA PARTİSİ İL YÖNETİMİNDEN KGC’YE ZİYARET
612 Görüntülenme
25 Kasım 2021-15:56

DEVA PARTİSİ İL YÖNETİMİNDEN KGC’YE ZİYARET

Deva Partisi İl Başkanı Metin Özkaya’nın Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaretinde konuşan başkan Metin Kösedağ, Kayseri’deki basın yapılanması ile ilgili bilgiler verdi. Kayseri’nin medya anlamınad zengin bir yapıya sahip olduğunun altını çizen Kösedağ, Eski Kayseri Mahallesi’ndeki Basın Müzesi’nin 3 ay gibi bir zaman içerisinde açılacağını söyledi.

Deva Partisi İl Başkanı Metin Özkaya ise, parti olarak yeni projeler geliştirdiklerini selirterek, “Siyasetin karışık olduğu ortamda biz didişerek değil, projelerle konuşacağız” dedi.

Konuşmasında Cumhurbaşkanlığı Sistemine yönelik parti görüşlerini dile getiren Özkaya, “Bu sistemin Türkiye’yi götürmediğini herkes görüyor. Bunu tartışmanın bir anlamı yok. Bizim partisi genel parlamenter sistem ve güçlendirilmiş parlamenter sistem üzerine yoğunlaşmışlar. Kendilerini anlatabilmek için çalışmalar yapıyorlar” diye konuştu.-ED-(GİZEM ABATAY)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft