• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,45
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    1878963,30

DEVELİ’DE İLÇE PROTOKOLÜ TAYİNİ ÇIKAN JANDARMA PERSONELİ İLE BİR ARAYA GELDİ

DEVELİ’DE İLÇE PROTOKOLÜ TAYİNİ ÇIKAN JANDARMA PERSONELİ İLE BİR ARAYA GELDİ
818 Görüntülenme
13 Haziran 2021-16:14

DEVELİ’DE İLÇE PROTOKOLÜ TAYİNİ ÇIKAN JANDARMA PERSONELİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Develi İlçe Kaymakamı Sayın Murat Duru, veda yemeğinde yaptığı konuşmasında; “Halkımızın huzur ve güveni için çalışan vefakâr Jandarma personelimizden tayini çıkan arkadaşlarımıza veda yemeği vesilesi ile bir araya geldik.Jandarma personelimizin hizmetleri sizlerden sonraki gelecek olan arkadaşlarınızla aslında bir meşale değişimi, nöbet değişimidir. Tabii ki burada görev yapıp yeni yerlerine atanıp giden arkadaşlarımıza, burada görev yaptıkları süre zarfı içerisinde ortaya koydukları gayret ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum, Türkiye Cumhuriyeti’nin bayrağı altında şerefli üniforma ile görev yapma onurunu taşıyanjandarma personelimize bundan sonraki görev yerlerinde ve hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi

Tayini çıkan 23 jandarma personeline bundan sonraki görev yerinde başarı ve mutluluklar dileyen Cabbar Başkan “İlçemizin güvenliği ve huzurun sağlanmasında göstermiş olduğunuz üstün hizmetlerinden dolayışahsım ve Develi halkı adına çok teşekkür ediyorum. Sizlere veda ederken, aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anar, milletimizin huzur ve güvenliği için yurdumuzun her köşesinde büyük fedakârlıklarla canı pahasına görev yapan bütün Jandarma personeline ve değerli ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Görevlerinde üstün başarı gösteren jandarma personeline İlçe protokolü tarafından plaket ve takdir belgesi verildi. -GA-(DEVELİ BELEDİYESİ) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft