• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    35,08
  • GRAM ALTIN
    2432,07
  • ÇEYREK ALTIN
    4000,89
  • BITCOIN
    2113770,09

ERCİYES KAYAK MERKEZİ'NDE YENİ TEDBİRLER ALINDI

ERCİYES KAYAK MERKEZİ'NDE YENİ TEDBİRLER ALINDI
818 Görüntülenme
07 Mart 2021-14:02

ERCİYES KAYAK MERKEZİ'NDE YENİ TEDBİRLER ALINDI

Kayak Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, Kovid-19'la mücadelede kontrollü normalleşme sürecinin başladığı hatırlatıldı.

Merkezde aşırı izdiham yaşanması riskine bağlı olarak Kayseri konaklamalı ve kayakçılar dışında şehir içinden ve dışından günübirlik turların Erciyes'e gelmesinin salgınla mücadele sürecini sekteye uğratabileceği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Misafirlerimizin hem kendi hem diğer vatandaşlarımızın sağlığını koruma sorumluluğu içerisinde günlük ziyaretlerini bir müddet daha ertelemelerini rica ediyoruz. Erciyes'imizin 'Güvenli Kayak Merkezi' imajını zedelememek için bu ricanın anlayışla karşılanacağını ümit ediyoruz. Cumartesi günü Tekir Gondol Tesisi, kayakçı dışındaki misafirlerimize hizmet vermeyecek olup gezi maksatlı olarak Hacılar Gondol tesisimiz kullanıma açık tutulacaktır. Kayakçılarımızın yoğun trafik ve liftlerde uzun kuyruklardan muzdarip olmamaları için Tekir'den ziyade Develi, Hacılar ve Hisarcık Kapı pistlerinde kayak yapmalarını da ayrıca tavsiye ederiz." -GA-(AA) 

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft