• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,45
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2407,26
  • ÇEYREK ALTIN
    3960,69
  • BITCOIN
    1878963,30

ERÜ’DEN TUSAŞ’A İŞ BİRLİĞİ ZİYARETİ

ERÜ’DEN TUSAŞ’A İŞ BİRLİĞİ ZİYARETİ
258 Görüntülenme
15 Temmuz 2023-12:15

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oktay Özkan, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Öner, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nafis Kahraman, Araştırma Dekanı Doç. Dr. Gökmen Zararsız, Havacılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Adın ve merkez yöneticileri ile ERÜ Öğrencileri TUSAŞ’ı ziyaret ettiler.

 

Ziyarette fabrikada teknik incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Altun ve beraberindekiler TUSAŞ Uzay Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Selman Nas ve AR-GE ve Teknoloji Direktörü Prof. Dr. Erdal Çelik ve birim müdürleri ile ERÜ ile TUSAŞ arasında hayata geçirilebilecek iş birlikleri hakkında toplantı gerçekleştirdiler.

 

Yapılan toplantının ardından Rektör Prof. Dr. Altun ayrıca TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil’i de makamında ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

 

Rektör Prof. Dr. Altun, ziyarette teknik incelemelerde bulunan üniversite öğrencileri ile de bir araya gelerek, hatıra fotoğrafı çektirdi. (AY) Kurum Haber

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft