• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,22
  • EURO
    35,02
  • GRAM ALTIN
    2472,34
  • ÇEYREK ALTIN
    4067,43
  • BITCOIN
    2135613,14

HAK-İŞ “30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI TÜRKÜLERLE KUTLADI”

HAK-İŞ “30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI TÜRKÜLERLE KUTLADI”
498 Görüntülenme
01 Eylül 2021-13:42

HAK-İŞ “30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI TÜRKÜLERLE KUTLADI”

Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonunda gerçekleşen programa Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube üyeleri ve çok sayıda Hak-İş Konfederasyonuna bağlı sendikaların üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program tüm şehitlerimizin ruhu için okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile devam etti.

Gerçekleşen programda Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, millet olarak tarihin farklı dönemlerinde binlerce zaferin elde edildiğini söyleyerek şu şekilde devam etti, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Hepimizin malumu Ağustos Ayı Zaferler ayıdır. Cenabı Allah bu milletin geçmişine Ağustos ayında nasıl zaferler nasip etmiş ise Türk Milletinin geleceğinde de inşallah zaferlerle dolu aylar nasip eder. Hak-İş olarak geleceğimiz için planlar yaparken tabi ki geçmişimizi de unutmuyoruz. Ay yıldızlı bayrağımıza kanlarını seve seve feda eden bu toprakları bizlere vatan diye emanet eden şehitlerimizi ve gazilerimizi unutmayacağız onları her platformda anacağız ve hatırlatacağız. Geçmişimize duyduğumuz sevgi ve muhabbet geleceğimize duyduğumuz güveni tazelemek için 30 Ağustos Zafer Programını gerçekleştirdik. Bu vesile ile tüm katılımcılara bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkan Yardımcısı Gazi Ali Karagöz’de tüm şehitleri ve gazileri rahmetle minnetle anıyorum. Böyle programları düzenleyenlerden Allah razı olsun. İnşallah diğer sendikalar da sizlerden örnek alırlar dedi.

 Şairlerin; 30 Ağustos Zafer Bayramı ve bayrak konulu şiirleriyle devam eden program Anadolu'nun Sesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından türkülerin seslendirilmesiyle son buldu.-ED-(HAK İŞ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft