• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,42
  • EURO
    34,78
  • GRAM ALTIN
    2396,33
  • ÇEYREK ALTIN
    3943,58
  • BITCOIN
    1918465,03

HASANDEDE CADDESİ’NDE VE ÇAĞLAYAN BÖLGESİ’NDE KİLİTLİ PARKE ÇALIŞMASI

HASANDEDE CADDESİ’NDE VE ÇAĞLAYAN BÖLGESİ’NDE KİLİTLİ PARKE ÇALIŞMASI
551 Görüntülenme
23 Kasım 2021-15:51

HASANDEDE CADDESİ’NDE VE ÇAĞLAYAN BÖLGESİ’NDE KİLİTLİ PARKE ÇALIŞMASI

 

Hasandede Caddesi'nde yapılan çalışmaları birim amirleriyle birlikte yerinde inceleyen Başkan Özdoğan, yapılan çalışmaların Hacılar ilçesine hayırlı olması temennisinde bulundu. Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapıya ağırlık verdiklerini belirten Özdoğan şöyle konuştu;

“Hasan Dağı bölgesinde kış öncesinde hazırlıklarımız tamamlandı. Teknik ekibimiz ile birlikte çalışmaların son aşamalarını birlikte inceliyoruz, bölgeye yapılan parke çalışmasınıinşallah kış öncesinde tamamlamayı planlıyoruz.”

Bölgede alt yapı çalışmalarının yaz ayıyla birlikte tamamlandığını belirten Özdoğan, çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirtti.

Başkan Özdoğan daha sonra Çağlayan Bölgesi Yalçın Sokak’ta yapımı devam eden kilitli parke çalışmasını da yerinde inceledi. Çağlayan Bölgesi’nde vatandaşlarımızın daha nezih alanlara kavuşması için mevcut yolları parke çalışması ile güzelleştirme içerisinde bulunduklarını belirten Özdoğan, bu çalışma ile birlikte özellikle yağışlar sonrasında sıkıntının bertaraf edilmesini amaçladıklarını söyledi. Özdoğan yapılan çalışmaların Hacılar ilçesine hayırlı olmasını dileyerekemeği geçenlere teşekkür etti. -GA-(HACILAR BELEDİYESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft