• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,48
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2081364,39

KALDER KAYSERİ ŞUBESİ TÖRENLE AÇILDI

KALDER KAYSERİ ŞUBESİ TÖRENLE AÇILDI
579 Görüntülenme
10 Şubat 2022-14:39

KALDER KAYSERİ ŞUBESİ TÖRENLE AÇILDI

Kayseri Sanayi Odası'ndaki (KAYSO) şubenin açılışında konuşan KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, kaliteyi kovalayan bir şehir olduklarını söyledi.

KalDer'in hizmetlerinin önemini anlatan Büyüksimitci, kurulan Kayseri Model Fabrikası'nda da KalDer'in etkisini gördüklerini anlattı.

KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Bayraktar da küçük ve orta ölçekli işletmelerin verimliliklerinin artırılması için yoğun çaba harcayacaklarını belirtti.

Derneğin faaliyetlerini anlatan Bayraktar, "Ülkemiz bir anlamda makas değiştirecek noktada. Ticari ve ekonomik zorluklarımız var. Büyük süper güçlerin baskısı altında sizler üretim yapıyorsunuz. Riskler alıyorsunuz. Biz buradayız, kendimize göre deneyimlerimizi sizlere sunmaya hazırız. Hepinize başarılar diliyorum." diye konuştu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise kaliteyi önemsediklerini ve kentte buna göre çalışma yürüttüklerini belirterek, bu kapsamda belediye olarak birçok ödülle de layık görüldüklerini aktardı.

Programa Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, KalDer Kayseri Şube Başkanı Erkut Korkmaz ile davetliler katıldı.

Konuşmaların ardından şubenin açılış kurdelesi kesildi.-ED-(KAYSO)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft