• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,45
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2407,26
  • ÇEYREK ALTIN
    3960,69
  • BITCOIN
    1878963,30

KANAL 38 ‘18 YAŞINDA’

KANAL 38 ‘18 YAŞINDA’
713 Görüntülenme
29 Aralık 2020-16:42

 Kanal38 Televizyonu 18. Yaş gününü bugün kutluyor. Televizyonumuz, yaptığı değişim ve yeniliklerle kamuoyuna daha yakın olabilmek adına dijital çağın gelişimlerine ulaşmak adına İOS ve Android uygulamalarında yer alarak bir tık uzağınıza kadar ulaşmayı başardı. 3G teknolojisiyle gündem oluşturacak tüm gelişmeleri naklen ekranlarınıza taşıma gayretinde olan çağan medya bünyesine dahil ettiği internet tabanlı TV 38 ile daha geniş kitlelere ulaşmayı başardı.

29 Aralık 2003 Kayseri’de yerel televizyonculuğun yeni bir ses, yeni bir nefes, hepsinden önemlisi yeni bir anlayışa merhaba dediği gün. Geride bıraktığımız 18 yıllık zaman diliminde en temel ilkemiz bağımsızlık ve tarafsızlık oldu. Doğruya doğru demenin, yanlışı dillendirmekten çekinmemenin mutluluğunu yaşadık ve yaşıyoruz. 

Bu süre zarfında, Fiziki mekan ve teknolojik altyapı bakımından Türkiye çapında yayın yapan bir çok kurumdan daha iyi bir seviyeye ulaştık. Birçok ilkin öncülüğünü yaptık. Dilerseniz neler başardığımızı şöyle bir hatırlayalım.

Başkent Ankara’dan defalarca, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden, Almanya’dan, şehrin simgesi Erciyes’ten, şehrin güzide takımları Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor’un hazırlık kamplarından, Bolu’dan, Bursa’dan, Türkiye’nin daha birçok merkezinden ilkeli tarafsız ve kesintisiz canlı yayınlar ile izleyicimize bile sürpriz gelecek çalışmalara imza attık. 

Canlı yayınlarla da sınırlı kalmadı Kanal 38. Birbirinden özel, birbirinden canlı, birbirinden heyecanlı programlarla da karşısına çıktı izleyicisinin. Günlük gazete başlıklarından siyaset ve tartışma programlarına, spordan aktüaliteye, sağlıktan çocuk gelişimine, hukuktan ekonomiye kadar birçok konuda ve herkese hitap eden programlar yaptı Kanal 38. yayınlanan paket programlar, belgeseller, klipler, çizgi filmler yapımcıya emeğe saygıyı da unutmadı Kanal 38. Hepsinin telif haklarını eksiksiz ödedi.

Bu ilkeli, kaliteli, seviyeli yayınlar tabii ki taraflı-tarafsız bütün camia ve kamuoyu tarafınca da takdir gördü. Siyasi Partiler, kamu kurum ve kuruluşları, Sivil toplum örgütleri Kanal 38’in tarafsızlığını her zaman takdir etti ve ödüllendirdi. Türk Standartları Enstitüsü tarafından ilk belge verilerek kalitesi tescillenen televizyon oldu Kanal 38.

Bu üstün başarıları ardı ardına gerçekleştirdiği hizmet binası tabii ki Kanal 38’in kapsamına, hızına yetişemez oldu. Bu aşamada geniş bir mekân ve birbirinden özgün stüdyoların bulunduğu yaygın bir televizyon hizmet binasına ihtiyaç duyulmuştu. Çağan Grup bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Çağan İnşaat gerekli projeleri ve hazırlıkları yapıp Kanal 38’i Türkiye’nin en büyük yerel televizyonu konumuna yükseltecek hizmet binasını inşa etti. Ve Kanal 38, 2 bin metrekare kapalı alan içerisinde birbirinden bağımsız tam 12 stüdyosu ve olağanüstü teknolojisi ile hizmet vermeye, kaliteyi yükseltmeye, ufku genişletmeye devam etti.

Aradan geçen 18 yılı değerlendiren Çağan Medya Grup Genel Müdürü Deniz Çağan, “Tüm kamuoyunun takdirini toplayıp birbirinden özel programlara imza atan Kanal 38, ilklerin televizyonu olma özelliğini gururla yerine getirmektedir. Yayınlanan bütün programların telif haklarını ödemekte,   hiç bir şahıs veya tüzel kişilikle her hangi bir bağlantısı olmayan televizyonumuz, grubumuz bünyesinde hizmetlerini yürütmektedir.  Her 29 Aralık’ta güven yenileyebilmenin haklı gururunu yaşıyoruz.   Yayıncılık anlayışımızdaki temel ilke ve değerlerimizin kurumsallaşması için bütün ekibimizle sürekli işbirliği içinde olmaya, onların motivasyonlarını yükseltmeye,   farklı ve üstün olma anlayışına uygun olarak,   güzel şehrimize artı değerler katacak hizmetlerde bulunmaya,   başımız dik,   yüreğimiz umut ve sevgi dolu olarak inancımızı yineliyorum.

Belki de bu açılımı en güzel ifade edecek kişi ÇAĞAN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çağan’dı. Çağan, 18. kuruluş yıldönümüne özel yaptığı açıklamada ise, şu görüşlere yer verdi. “Kanal 38 bilindiği üzere 29 Aralık 2003 tarihinde bünyemize katılarak, Kayseri’ye yeni bir soluk, yeni bir ses getirdi. Geçen bu 18 yıl içerisinde misyon ve vizyonumuza uygun olarak,   özellikle tarafsız, ilkeli, objektif yayın yapmaya, olağanüstü özen gösterdik. Elde ettiğimiz başarılar ve kat ettiğimiz mesafelerle, kamuoyunun takdirlerini kazandık. Teknolojiyi çok yakından takip eden, her zaman ilklere imza atan ve güzel şehrimize yakışanı yapan Kanal 38 televizyonunun gerçekleştirmiş olduğu yeniliklerden örnekler vermek istiyorum. Kanal 38,   Çağan Grup bünyesine geçtiğinin daha ilk üç ayında Kablo TV’den, altıncı ayında ise internetten yayınlarını vermeye başlayarak, dünyaya açıldı. Şimdi ise, Televizyonumuz, Yaptığı değişim ve yeniliklerle kamuoyuna daha yakın olabilmek adına dijital çağın gelişimlerine ulaşmak adına bünyemize dahil ettiğimiz internet tabanlı TV38 ile daha geniş kitlelere ulaşmayı başardık” dedi.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft