• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,24
  • EURO
    35,13
  • GRAM ALTIN
    2472,34
  • ÇEYREK ALTIN
    4067,43
  • BITCOIN
    2159969,58

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR, KUVVETLİ YAĞIŞ SONRASI YOĞUN MESAİDE

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR, KUVVETLİ YAĞIŞ SONRASI YOĞUN MESAİDE
317 Görüntülenme
05 Eylül 2023-09:37

Kent genelinde etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkilerken, Büyükşehir Belediyesi vatandaşın mağdur olmaması amacıyla yoğun mesai harcıyor.

Kent merkezi ile ilçelerde yaşanan sel ve su baskınlarında zarar gören bölgelerde Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ile birlikte koordineli bir şekilde çalışarak sel sularını tahliye ediyor.

Ekipler canla başla çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürürken, vatandaşlardan gelen taleplere hızlı bir şekilde müdahale ederek yaşanan olumsuzluğun izlerini silmek için gece gündüz demeden 7/24 esasına göre mesaiye devam ediyor.

Ekipler, ev ve iş yerlerinin yanı sıra cadde ve sokaklarda kapanan ızgara ve mazgalları açıp, yağmur suyunun getirdiği birikintileri temizliyor. (AY) Kurum Haber

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft