• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,56
  • EURO
    34,82
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2073356,05

KAYSERİ MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI'NDA GENEL KURULA DOĞRU

KAYSERİ MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI'NDA GENEL KURULA DOĞRU
606 Görüntülenme
02 Şubat 2022-14:43

KAYSERİ MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI'NDA GENEL KURULA DOĞRU

Varol, bir restoranda düzenlenen basın toplantısında, yönetim kurulu olarak göreve geldikleri günden itibaren meslektaşları ile ülkeye ve toplumun tüm kesimlerine hizmet vermeye çalıştıkları söyledi.

Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şubesinin, Kırşehir, Sivas, Nevşehir, Erzincan ve Yozgat temsilcileri dahil 3 bin 200'ü aşan üyesiyle birlikte büyük bir aile olduğunu belirten Varol, "15. dönem genel kurul ve seçimlerimizi 8-9 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirmiştik. Gene kurulumuzun hemen akabinde Kovid-19 hastalığı ülkemizi vurmuş ve salgın nedeniyle göreve geldiğimiz şubat ayının sonuna doğru yasaklar başlamıştı. Yaklaşık 1,5 yıl süren bu süreçte pandemi tedbirleri altında kısıtlı da olsa oda faaliyetlerimizi devam ettirmeye çalıştık. Son 4-5 aydır ise yoğun bir tempo ile üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda çeşitli organizasyonlar düzenledik." dedi.

İki yıl gibi kısa bir sürede çalışmalarının takdir topladığını aktaran Varol, şunları kaydetti:

"Kamuoyunun takdirini kazanan bu çalışmalarımız önümüzdeki süreçte de yapacaklarımızın teminatı olacaktır. 15. dönem şube danışma kurulu toplantısı yapılarak dönem içerisinde yaptığımız çalışmalar değerlendirilmiş ve danışma kurulu üyelerinin görüşleri, önerileri alınıp, planlamalar yapılmıştır. 28 Ocak tarihinde yapılan danışma kurulu toplantımızda oy birliği ile yönetim kurulu başkanı olarak şahsım başkanlığında 16. Olağan Genel Kurul çalışmalarının yürütülmesi kararı alınmıştır. Danışma kurulumuzda oy birliği ile alınan karar neticesinde yapılacak olan genel kurulda başkanlığa adaylığımı kamuoyunun bilgilerine sunuyorum."-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft