• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,56
  • EURO
    34,82
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2073356,05

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI ÇAĞAN’DAN BAŞKAN YALÇIN’A ZİYARET

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI ÇAĞAN’DAN BAŞKAN YALÇIN’A ZİYARET
697 Görüntülenme
17 Aralık 2021-10:15

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI ÇAĞAN’DAN BAŞKAN YALÇIN’A ZİYARET

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a yönelik yapılan iade-i ziyarete Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’ın yanısıra, Basın-Medya Sorumlusu Dursun Açıkyürek, yönetim kurulu üyeleri Murat Gencer, Ersan Dağdeviren, Koray Can, Emrullah Doğan, Yusuf Korkmazyürek, Kazım Karagöz ve Yenifakılılar Dernek Başkanı Cengaver Dağ katıldı.

 

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ziyarette yaptığı konuşmada Talas’ta da yaşayan birçok Yozgatlı olduğuna dikkati çekerek, “Kayseri Yozgatlılar Federasyonu başkanlığına seçildiğimde ziyaretiniz bizleri memnun etmişti. Bizlerde iade-i ziyaretlerimize başladık. Sizler gibi büyüklerimizin fikirlerini alarak bundan sonraki yol haritamızı çizmenin gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda farklı projelerle önümüzdeki süreçte sizleri ziyaret edeceğiz. Talas’ta da yaşayan birçok Yozgatlı olduğunun farkındayız. Onlarla ilgili de hep birlikte bir çalışma yaparak onları bir araya getirmenin gayretindeyiz. Bizleri kabul ettiğiniz için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.     

 

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ise, Kayseri’nin menfaatine olan işlerle ilgili katkı vermeye devam edeceklerini kaydederek, “Bizler hep bu toprakların insanıyız. Benim eşimde babasının görevi nedeniyle Yozgat’ta doğduğu için kimlikte öyle yazıyor. Hemşehrilik bilinci içerisinde şehre katkı koymak adına bir takım STK kuruluşları düzenine geçmek gereklidir. Biz bir mozaiğin birer parçasıyız. Her türlü kültürümüzü, alışverişimizi, her türlü kardeşlik bağlarını sürekli gündeme getiren Yozgatlı kardeşlerim Kayseri’nin öz evladı. Biz ne kadar Kayserili isek sizlerde o kadar Kayserilisiniz. Bende bu teşkilatlanmayı yapıp ta buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Kayseri’de yapacağımız işlerde bende sizlerle birlikteyim” diye konuştu.-ED-(HABER MERKEZİ)      

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft