• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,56
  • EURO
    34,82
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2073356,05

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI ÇAĞAN’DAN BÜYÜKKILIÇ’A ZİYARET

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI ÇAĞAN’DAN BÜYÜKKILIÇ’A ZİYARET
696 Görüntülenme
15 Aralık 2021-10:27

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU BAŞKANI ÇAĞAN’DAN BÜYÜKKILIÇ’A ZİYARET

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığına seçilen Deniz Çağan ve yönetimi hayırlı olsun ziyaretlerini ardından iade-i ziyaretlere başladılar. İlk ziyaretleri ise Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç’a oldu. Ziyarette Çağan’ın yanı sıra Kayseri Yozgatlılar Federasyonu basın, medya sorumlusu Dursun Açıkyürek, yönetim kurulu üyeleri Murat Gencer,Ersan Dağdeviren,Koray Can, Emrullah Doğan, Yusuf Korkmazyürek, Kazım Karagöz, ve Yenifakılılar Dernek Başkanı Cengaver Dağ’da bulundu.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan, “Kayseri Yozgatlılar Federasyonu olarak sizleri ziyaret etme gereği duyduk. Daha öncede yaptığınız hayırlı olsun ziyareti bizleri onurlandırdı. Biz biliyoruz ki kadim şehir Kayseri’de sizlerin federasyonlara,derneklere,odalara yıllardır hizmet ettiğinizi ve onların dertleriyle dertlendiğinizi. Bizlerde önümüzdeki süreçte sizlerden talepte bulunduğumuz zaman karşılıksız kalmayacağından çok eminiz. Kayseri’deki Yozgatlılar Federasyonu bir sonraki nesle aktarmak için çalışıyoruz. Bu çerçevede sizlerinde desteği ile inşallah  yürütebiliriz. Kayseri’de ayrıştırmadan çalışmaları sürdürüyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, “Yerel yönetimler olarak bizim sivil toplum kuruluşları ile olan diyaloglarımız çok önem arz ediyor.Bu manada iş birliği, gerekli çalışmalar, projeler  ve yapılması gereken çalışmalar sırasında iyi niyetli gayretler her zaman söz konusu olmuştur. Yozgatlı hemşehrilerimizde artık önemli bir potansiyel olarak şehrimizde her zaman değerlerine bağlı, vatanına milletine, inancına,kültürüne bağlı olarak bizim yüz akımızdır. Bugüne kadar her zaman yanımızda olup, destek olan kardeşlerimizdir. Kıymetli federasyon başkanı ve heyetine çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu. -ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft