• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,29
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2403,49
  • ÇEYREK ALTIN
    3954,65
  • BITCOIN
    2063221,85

KAYSERİ'DE KADIN CİNAYETİ

KAYSERİ'DE KADIN CİNAYETİ
915 Görüntülenme
20 Mayıs 2021-15:18

KAYSERİ'DE KADIN CİNAYETİ

Mevlana Mahallesi Karasu Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, özel bir eğitim kurumunda rehberlik öğretmeni olarak çalışan Arife Nur Sarıoğlu (26), evinden çıkıp okula gittiği sırada defalarca arkadaşlık teklifini reddettiği Tolga T. Tarafından vuruldu. Arife Nur Öğretmen tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.

Talas’ta sabah saatlerinde özel bir eğitim kurumunda öğretmenlik yapan  Arife Nur Sarıoğlu, okula girmek üzere evinden çıktığı esnada daha öncede defalarca reddettiği Tolga T. tarafından tabanca ile vuruldu. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Olay yerine gelen annesi ve yakınları ise gözyaşlarına boğulurken, annesi ‘kızıma ne oldu’ diyerek feryat etti.

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, ağır yaralanan Tolga T. de ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Arife Nur Sarıoğlu'nun cenazesi yapılan incelemenin ardından hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. -GA-(GİZEM ABATAY)

 

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft