• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,51
  • EURO
    34,79
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2058816,54

KAYÜ BÜNYAN MYO SİVİL SAVUNMA VE İTFAİYECİLİK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM

KAYÜ BÜNYAN MYO SİVİL SAVUNMA VE İTFAİYECİLİK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM
579 Görüntülenme
05 Ekim 2021-14:26

KAYÜ BÜNYAN MYO SİVİL SAVUNMA VE İTFAİYECİLİK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM

Bünyan MYO ile Mimarsinan Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü arasında imzalanan eğitimde işbirliği protokolü kapsamında haftada bir gün olmak üzere, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik programı öğrencilerine Mimarsinan OSB İtfaiye Müdürlüğünde uygulamalı eğitim veriliyor.

Bu eğitimlerde öğrenciler itfaiyecilik alanında ekipman kullanımı, kaza kırım ile yangınlara müdahale konusunda sıkı bir eğitimden geçiyor. Ayrıca öğrenciler, itfaiye müdürlüğünün spor parkurlarında kondisyon depoluyorlar.

Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, uygulama ve proje odakları üniversite misyonuyla sahada eğitime büyük önem veren Kayseri Üniversitesi’nde, bu tip protokollerle öğrencilerin mesleklerini uygulamalı bir şekilde öğrenme imkanı bulduklarını belirtti ve uygulamalı eğitim kapsamında destek veren tüm kurumlara teşekkür etti.-ED-(KAYÜ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft