• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,51
  • EURO
    34,79
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2058816,54

“KİMSENİN ENDİŞESİ OLMASIN”

“KİMSENİN ENDİŞESİ OLMASIN”
689 Görüntülenme
19 Şubat 2021-17:16

“KİMSENİN ENDİŞESİ OLMASIN”

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ak Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediyesi’nin açılışına katıldığı programda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Özhaseki, terörle mücadeleye vurgu yaparak, ülkenin tamamen terörden temizlenmesinde kararlılıklarını dile getirdi. 

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ak Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediyesi tarafından hizmete açılan Dr. Sami İpek Yolu’nun açılış töreninde konuşma yaptı. Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun son günlerdeki söylemlerine de değinerek, “Yağ çekerek güya HDP'yi yanında tutup seçimlerde 4 tane oy almak için olmadık kalıba giriyorsunuz, yazık günah değil midir? Lanet olsun onların oylarına” dedi.

“Kimsenin Endişesi Olmasın”

Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, Gara’da şehit olan 13 Türk vatandaşıyla ilgili olarak, “Geçtiğimiz günlerde 13 kardeşimiz şehit oldu. Bu topraklar gerçekten dünyanın en güzel toprakları, mazlumların sığındığı Müslüman coğrafyası ama bir taraftan da fitne üreten topraklardır. Burada gözü olan çok. Dost görünen ülkeler var ABD ve Avrupa Birliği’ni de kastediyorum. Her türlü fitne odaklarına destek vermeye devam ediyorlar. 75 yılında Hacettepe Üniversitesi’ni kazandım ve girdim. Kayıt için gittiğimde üniversitenin amfisinde kürkçe yazılar gördüm ve Allah belanızı versin dedim. O günden beri devlet bütün unsurlarıyla mücadele etmiştir. Bizler devlet aklıyla bir an önce bu işlerin sonu gelsin diye elimizden geleni yapıyoruz. Son dönemde de artık bunların iflah olmayacağı, iyilikten anlamadığı, yurt dışından dolayı piyon olduğu belli olduğu için sertçe bunların üzerime gittik. Kızılay’da eskiden bombalar patlarken, Beşiktaş’ta bombalar patlarken, Kayseri’de canımız evlatlarımızı bomba atarak onlar burada şehit ederken biz bu adamları temizledik. Dağlara kaçtılar, dağlarda temizledik. Bu ülke sınırlarında böcek gibi yer altında yaşayan 300-350 tane terörist kaldı ve onları da bulup tertemiz edeceğiz. Kimsenin endişesi olmasın. Suriye topraklarını da takip ediyoruz. Orada da bunlar yaşam hakkı bulamıyorlar. Bunlara para verip satın alanlar orada bir devlet kurulmasını istiyorlar. O kurmak istedikleri terör devleti başınıza bela olacak bunu biliyoruz. Onun içinde bu mücadeleyi veriyoruz. Bu mücadelede em.in 0lun o kahraman Mehmetçiklerimiz şu kış günü 24 saat arazideler.  O yavrularımızın hepsine biz dua etmeliyiz. İçimizi acıtan ise TBMM’de oturup bu milletin vergilerinden maaş alıp o terör örgütünün sözcüğünü yapanlardır. HDP’yi her fırsatta söylemeliyiz. Bir gün olsun daha mecliste PKK’ya lanet olsun diyemediler. Arada diyoruz ki burada katiller sürüsü var. Söyleyin hadi diyoruz. Biz teröre karşıyız, iki tarafta silah bırakmak diyorlar” dedi.

“Lanet Olsun Onların Oylarına”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylemlerine de değinen Özhaseki, “Üzülerek söylüyorum, ana muhalefetimiz de bunların sözcülüğünü yapmaya devam ediyor. Beyefendi, Genel Başkanları beyanat veriyor, 13 yavrumuzun katili, sorumlusu Cumhurbaşkanımızmış. Allah seni ıslah etsin. Ne olur, bir gün olsun PKK'yı kınasan, ne olur üç tane lanet olasıca oy alacağım diye bu adamlara yaltakçılık yapmasan. Yağ çekerek güya HDP'yi yanında tutup seçimlerde 4 tane oy almak için olmadık kalıba giriyorsunuz, yazık günah değil midir? Lanet olsun onların oylarına."

“Mücadeleye Devam Edeceğiz”

Özhaseki, bu topraklarda fitne bitene kadar, ülke toprakları terör örgütünden temizlenene kadar mücadele etmeye söz verdiklerini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu kararlılıkta olduğunu aktaran Özhaseki, "Devlet Bey'in kararlığı da böyle. Bu konuda kendi aralarında müthiş bir samimiyetle büyük Türkiye davası için, bu millet için hem anlaşarak hem omuz omuza vererek mücadeleye devam ediyorlar. Gelecek bizlerin, onlar yaşamayacaklar. Yurt dışındakiler istedikleri kadar oyun kursunlar, bu oyunlarını bozacağız. Bu coğrafya zayıf devlet kaldırmıyor. Bu coğrafyada bağımsız yaşayacaksanız, bu coğrafyada ezan okunsun istiyorsanız, bayraklarımız inmesin istiyorsanız güçlü olacaksınız, başka çaremiz yok” diye konuştu.-ED-(GİZEM ABATAY) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft