• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,35
  • EURO
    34,85
  • GRAM ALTIN
    2393,53
  • ÇEYREK ALTIN
    3937,15
  • BITCOIN
    2064528,92

İL BAŞKANI TOK’TAN OSB’YE ZİYARET

İL BAŞKANI TOK’TAN OSB’YE ZİYARET
623 Görüntülenme
16 Haziran 2021-15:03

İL BAŞKANI TOK’TAN OSB’YE ZİYARET

 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Serkan Tok, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaptığı ziyarette Cumhur İttifakı’nın birlik beraberliği ve daha fazla güçlenmesi için çalıştıklarını söyledi. İl Başkanı Serkan Tok, bu amaçla meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaret programı başlattıklarını kaydetti.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan da nazik ziyaretleri için Başkan Serkan Tok’a teşekkür etti ve OSB’de yaptıkları yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Kayseri OSB’ye ve dolayısıyla Kayseri’ye Türkiye’deki OSB’ler içinde bulunan en büyük Güneş Enerji Santrali, Türkiye’nin en modern fuar alanlarından olan Kayseri OSB-TÜYAP Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi, Özel Kayseri OSB Teknik Koleji ve daha pek çok önemli yatırımı kazandırdıklarını vurgulayan Başkan Tahir Nursaçan, “Organize Sanayi Bölgemizde al bayrağımızı en yükseğe diktik. Reel anlamda da 72 metrelik direkle en yükseğe diktik, yaptığımız eserlerle de bayrağımızı en yüksekte dalgalandırıyoruz” dedi. -GA-(OSB)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft