• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,27
  • EURO
    34,75
  • GRAM ALTIN
    2403,49
  • ÇEYREK ALTIN
    3954,65
  • BITCOIN
    2052668,13

MANDALİNA HABERİMİZ SES GETİRDİ

MANDALİNA HABERİMİZ SES GETİRDİ
891 Görüntülenme
10 Aralık 2020-18:14

Kanal 38 Whatsapp ihbar hattına gelen görüntülerin ardından aileyi evlerinde ziyaret eden Kanal 38 Ekibi bu ilginç gelişmeyi Kayseri halkı ile paylaştı. Röportajda yetiştirdiği mandalinalardan Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye de ikram etmek istediğini vurgulayan Zeynep Deveci’nin bu isteği karşılık buldu. Mehmet Özhaseki, Deveci ailesini ziyaret ederek, mutfakta yetiştirilen mandalinanın tadına baktı.

Kayseri’de olmaz denileni olduran Ekrem ve Zeynep Deveci çifti, evlerinin balkonlarında mandalina yetiştirmeye başladılar. Yetiştirdikleri mandalinaların videosunu Kanal 38 Whatsapp ihbar hattından ulaştıran Deveci çifti, mandalinaların hikayesini haber merkezi ekibimize anlattı. Zeynep Deveci, pandemi nedeniyle yurt dışından gelemeyen torunlarının mandalinalarının ağacın dalında kaldığını söylemişti.

 

Dünyanın koronavirüs salgını ile mücadele verdiği bir dönemde Muhabirimiz gizem Abatay’ın iç ısıtan bu özel röportajında yetiştirdiği mandalinalardan Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye de ikram etmek istediğini vurgulayan Zeynep Deveci’nin isteği bu gün karşılık buldu. Mehmet Özhaseki, Deveci ailesini ziyaret ederek, mutfakta yetiştirilen mandalinanın tadına baktı.

Zeynep Deveci, çok mutlu olduklarını ifade ederek, “kanal 38’e videosunu göndermiştik. Sizlerde haber yaptınız ve bunun içinde çok teşekkür ediyorum. Bakanımızın gelişinden de daha çok memnun oldum” dedi.   

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, konuşmasında “azmin elinden hiç bir şey kurtulmuyor. Maşallah. Siz bu kadar istediniz bizler gelmez miyiz? Ablam haber göndermiş, kayseri2de hiç olmayan belki de ilk defa gördüğüm mandalina yetiştirmişler. Bana da ikram etmek istediğini söyleyince bende geldim. Onların bu güzel muhabbetleri ve duaları yeter. Yöneticinin en büyük mutluluğu emek verdiği yerlerde insanların kendisini sevdiğini görmesidir. Bunu hastane sürecinde de gördüm” diye konuştu.

Öte yandan ise Deveci çiftinin yurt dışındaki çocukları da telekonferans yöntemiyle bu anlara tanıklık ettiler. Özhaseki,onlarla da sohbet etti.  -ED-(GİZEM ABATAY)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft