• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,83
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2050109,77

MAVİ İLE YEŞİLİN BULUŞTUĞU KOCASİNAN’DAN ERCİYES AYRI BİR GÜZEL

MAVİ İLE YEŞİLİN BULUŞTUĞU KOCASİNAN’DAN ERCİYES AYRI BİR GÜZEL
552 Görüntülenme
09 Aralık 2020-18:08

Özellikle doğası ve kadim mahallelerin farklı özellikleriyle eşsiz bir seyir zevki sunan Kocasinan’da, bulutların üstünde kalan Erciyes’in kış güzelliği büyülüyor. Adeta saklı bir cenneti bünyesinde barındıran Erciyes, tabloları aratmayan manzaralarıyla dikkat çekiyor.

Kocasinan’ın doğal güzelliklerini ön plana çıkartacak çalışmalar yaptıklarını belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Doğal güzelliklere sahip olan Erkilet’ten Erciyes ayrı bir güzel görünüyor.” dedi.Yapılan yatırımlar sayesinde Kocasinan’ın değerine değer, güzelliğine güzellik kattıklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Kıymetli hemşehrilerim, evlerimizde kalmaya devam ediyoruz. Uyarıları dikkate alıyoruz ve mecbur kalmadıkça evlerimizden dışarı çıkmıyoruz. Bizler, sizlerin sağlığı için yoğun gayret sarf ediyoruz. Evlerimizde kaldığımız süreç içerisinde bizler de Kocasinan’ın doğal güzelliklerini ön plana çıkartacak çalışmalar yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.-ED-(KOCASİNAN BELEDİYESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft